Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  70 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



O fostă echipă de Liga I, așteptată să joace pe terenul comunal din Orheiu Bistriței, după ce are interzis la Stadionul Jean Pădureanu

07/08/2017 11:57:51 Bianca SARA  
O fostă echipă de Liga I, care acum se află în Liga a III-a este așteptată săptămâna aceasta să joace pe terenul comunal din Orheiu Bistriței, după ce administratorul judiciar al Gloriei a interzis meciurile pe Stadionul „Jean Pădureanu”.

Universitatea Cluj va disputa, miercuri, primul meci oficial al noului sezon. Acesta se va desfășura în Bistrița-Năsăud, însă nu pe Stadionul „Jean Pădureanu”, cum ar fi normal, ci pe terenul comunal din Orheiul Bistriței, comuna Cetate.

Potrivit cjsport.ro, U Cluj o va întâlni la Orheiul Bistriței pe Voința Cetate. Deși s-a luat în discuție ca partida să se desfășoare pe stadionul „Jean Pădureanu”, care mai e folosit doar de sportivii de la CSM și bistrițenii dornici de mișcare, acest lucru nu a fost posibil.

Se pare că disputa din instanță face imposibilă desfășurarea meciului pe stadionul municipal. Executorul judecătoresc care se ocupă de falimentul Gloriei Bistrița a interzis organizarea meciului pe stadionul bistrițean.

„Am vorbit la Bistrița, dar nu vrea să ne lase executorul judecătoresc să jucăm acolo. Am vrut și finala Cupei României, faza pe județ, să o jucăm tot acolo, dar nu s-a putut. Am fost refuzați și acum. Noi avem la Orhei o singură tribună, dar, în total cred că ar intra cam 1.000 de spectatori la meci. Avem câteva normative pe care trebuie să le îndeplinim și încercăm să facem cât putem. Intrarea spectatorilor va fi liberă”, a declarat pentru cjsport.ro primarul comunei Cetate, Lucian Tarniță.

Încă din anul 2013, Tribunalul Bistrița-Năsăud a admis cererea de deschidere a procedurii de insolvență a ACF Gloria 1922 Bistrița. Deși au trecut patru ani de atunci, încă nu s-a găsit o soluție pentru valorificarea bunurilor clubului și achitarea datoriilor uriașe.

Primăria Bistrița voia să achiziționeze stadionul „Jean Pădureanu”, începând tratativele în urmă cu un an, însă nu s-a ajuns la un consens. Până una alta, tribunele stadionului se degradează cu fiecare zi. Acestea sunt și pline de gunoaie, iar scaunele încep să lipsească. Doar pista de alergare și gazonul mai sunt întreținute.

 

5646 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro