Este primul an în care Restaurantul Rapsodia din centrul orașului organizează seara de Revelion. După ce au cucerit clienții din oraș cu meniul rafinat și prețurile decente, acum ți-au pregătit un Revelion de vis, cu delicatese, distracție, băutură la discreție și oameni faini! Preț 330 lei și mai sunt doar 20 de locuri disponibile! VEZI meniul:
Restaurantul Rapsodia organizează primul Revelion în această locație, iar seara pregătită nu poate să fie decât una la înălțime, cum sunt toate evenimentele găzduite aici.
Meniul pregătit a fost unul rafinat și bogat, în care veți găsi Pară învelită în prosciutto crudo, Ruladă de curcan cu spanac și brânză, Mousse de ficat de curcan cu portocală, Mini grisine cu file de porc, Aspic de curcan, Ton în manta de susan, Cremă de brânză pe castravete, Terină de ficat de curcan, Ruladă din cașcaval cu nucă și fructe confiate. Gustarea caldă va fi un somon la cuptor cu sparanghel, spanac înăbușit, roșii cherry și sos de piper roșu. Felul principal este la fel de spectaculos: piept de rață pe pat de cartofi dulci și sos de fructe de pădure, ruladă de purceluș cu varză roșie în sos de vin și platouri de brânzeturi fine cu fructe. Desertul nu putea să fie decât cel mai delicios: desertul casei!
Într-o seară cu totul specială și în care trebuie să aveți totul la discreție, barul este deschis și puteți comanda de câte ori vreți băuturile incluse în meniu: Courvoisier VS, Hennessy VS, Jidvei, Jack Daniel`s/Jameson, Absolut, Mojito, Aperol Spritz, Tuborg, sucuri naturale, apă, cafea/cappuccino, Bailey`s, vinul casei de la Rapsodia (sec).
Atmosfera va fi întreținută de Alen Clay David.
Grăbiți-vă dacă nu v-ați decis încă, mai sunt doar 20 de locuri disponibile. Informații suplimentare și rezervări puteți face la telefon 0745 518 581.