Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  41 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Nicolae Moldovan: Fratele meu este omul care vrea și poate să fie ALESUL TĂU!

07/12/2012 09:33:06  
Niciodată nu m-am hazardat să susțin oameni în care nu cred și despre care nu știu cum sunt și ce pot face ei, în primul rând, ca ...oameni!

Întotdeauna am ales să dau încrederea mea celor care sunt ca și mine: știu și vor să muncească, știu și vor să facă bine comunității din care provin, dar mai ales știu și înțeleg sensul cuvintelor ONOARE și MÂNDRIE.

Sunt Nicolae Moldovan, primarul orașului Beclean. De 12 ani m-am pus în slujba semenilor mei și tot de atâta timp dovedesc, în fiecare moment, că nu este deloc greu să faci bine, dacă îți dorești acest lucru. Dar nu despre mine și ceea ce fac eu în fruntea administrației publice locale din Beclean vreau să vă vorbesc acum, ci despre omul în care cred mai mult decât în oricine că poate să ne reprezinte cu demnitate în Parlamentul României: Ioan Deneș, candidatul USL la Senat, în Colegiul 2.

Este ușor să vorbesc despre el, în postura de candidat, din simplu motiv că este fratele meu. Pe el îl cunoasc mai bine decât pe oricare alt candidat, pentru că de el mă leagă totul, nu doar o relație pur profesională sau politică.

Este o mândrie să vorbesc despre candidatul Ioan Deneș, îmi este drag să vă vorbesc despre fratele meu Ioan Deneș. Pentru că este sânge din sângele meu, am împărțit aceleași bucurii și necazuri, am pornit în viață din aceeași familie cu 7 frați, am mâncat din aceeași bucată de pâine, am fost crescuți și educați la fel de părinții noștri și ne-am format ca oameni respectând aceleași valori!

Ioan Deneș este fratele meu mai mare și ca oameni suntem construiți la fel: niciodată nu am uitat de unde am plecat, cuvântul dat este cuvânt onorat și preferăm să facem bine o singură dată decât rău de mai multe ori. Asemeni mie, Ioan Deneș este un om hotărât, care știe să lase loc de ”bună ziua” peste tot și știe că lucrurile se rezolvă doar cu determinare, demnitate, fără ură sau amenințări și capete plecate. Atât eu, cât și fratele meu am învățat de la părinții noștri, dar și din lecțiile primite de la viață, că lucrurile mari se fac cu pași mici și niciodată nu poți construi ceva distrugând totul în jurul tău. Noi am ales să construim!

Am ales să facem pași mici și niciodată nu am acceptat ceva ce nu ni se cuvine. În politică, drumurile noastre au fost separate, dar întotdeauna, când binele semenilor noștri a primat, ne-am unit! De ce? Pentru că, amândoi credem că lucrurile bune nu trebuie să aibă culoare politică! Pentru că, amândoi știm să trecem peste orgolii personale sau de partid, atunci când în balanță sunt oameni și destine! Pentru că, amândoi știm că politica trebuie folosită doar ca o unealtă și nu ca un scop! Amândoi suntem hotărâți. Amândoi suntem ambițioși. Amândoi știm ce vrem! Amândoi vrem același lucru: să trăim mândri, într-o țară cu oameni mândri!

Eu, Nicolae Moldovan, demonstrez de 12 ani că dacă vrei, poți. Ioan Deneș este fratele meu, dar este omul dumneavoastră! Eu, Nicolae Moldovan, vă garantez că fratele meu, Ioan Deneș, vrea și poate să fie cu mândrie ALESUL dumneavoastră în Senatul României!

Știu ce vorbesc, pentru că știu lângă cine am crescut!

Nicolae Moldovan,

primarul orașului Beclean

2856 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro