Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  59 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Ne-a minţit ca la meteo!

31/01/2013 12:39:44 Adrian LINCA  
Sute de bistriţeni îl pomenesc pe primar weekend de weekend. Cu schiurile pe maşini, bat drumurile Maramureşului sau Harghitei, înjurându-l printre dinţi pe cel care i-a sedus şi abandonat. Iarna trecută, primul schior al oraşului a urcat Cocoşul călare pe-un ratrac şi a coborât o directă printre săniuţe, luând în plin câteva brazde.

A frânat ca pe  Zillertal şi s-a oprit ţanţoş între grătarele de mici. O imagine ca dintr-un tablou suprarealist, aşa cum de altfel şi-a imaginat el întreg Wonderlandul.

Primarul OTC a vrut să ne arate că n-a frecat menta în primii 4 ani de mandat şi că panoul plantat la baza dealului din Unirea nu e singura lui realizare. A fost o încercare disperată de upgradare a vrăjelii cu care a câştigat alegerile în 2008. A forţat mai mult ca la prima cursă spre Primărie, riscând-şi de data aceasta nu doar onoarea ci şi genunchii. I-a ieşit, a mai prins un mandat.

Un mandat mai liniştit, în care nu mai are nici un motiv să-şi zgârie schiurile cu pietroaiele de lângă Poligon. A aflat că bronzul de Alpi îi face bine la ten şi a mai plusat cu o săptămână la obişnuita vacanţă pesedistă în Austria.

E convins că nu-i mai foloseşte la nimic gargara asta cu Wonderlandul, din contră, a înţeles că râde lumea de el. A deschis gura pentru o altă gogoriţă, pregătind campania din 2016. Când ne va aduna la un vin fiert pe Codrişor, acolo unde, nu-i aşa, doar se ştie, pârtia e muuuult mai bună ca în Unirea.

Până atunci, sute de bistriţeni, bat zăpada din Topliţa, Vatra Dornei, Cavnic sau Şuior şi le explică localnicilor de ce fac atâţia kilometri pentru un derdeluş. Dezbat cu prietenii subiectul neverlandului, vin cu idei, cu variante, cu Dălbidanu, cu Bistricioru, calculează altitudini, profit, versanţi. Îşi aduc aminte cum era altădată pe Budac, sau cum se schia la Piatra Fântânele. Îşi învaţă copiii să încarce greutatea pe piciorul din vale, să frâneze cu coada schiului şi să se lase pe limba clăparului.

Oamenii ăştia există, nu sunt fantome. Au pasiunea asta şi vor să se bucure de ea cât mai aproape de oraşul în care plătesc taxe şi impozite. Mulţi dintre ei au fost la vot doar pentru că cineva le-a promis o pârtie, fără să-şi imagineze că în 5 ani omul lor nu e în stare să întindă nici măcar un baby schi ca-n anii 70. În faţa acestor bistriţeni, primarul ar trebui să crape de ruşine. Să-şi ceară scuze şi să nu mai pomenească de pârtii câte zile va mai avea în Primărie.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro