Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  8 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Ne place...felicitarea și mesajul: Vom fi ce-am fost și mai mult decât atât!

12/03/2015 19:32:01 BISTRIȚEL  
Liviu Rusu n-a pierit! Ba ne-am chiar speriat când am văzut dintr-o dată, pe nepregătite, că a apărut cu semnătura de președinte fix pe prima pagină a Mesagerului. Măi, să fie! Galant și drăguț cu doamnele, ca de obicei, le-a transmis o tradițională urare de 8 Martie. Mesajul pentru domni: Voi fi ce-am fost și mai mult decât atât!

Cu Mesagerul întinerești! Simți că nu trece timpul peste tine. Parcă se oprește în loc și noi rămânem tot tineri, necopți și puși pe șotii.

Nu aflăm întotdeauna primii (nu-s chiar perfecți nici ăștia de la Bistrițeanul!), dar și când aflăm v-o spunem rapid vouă.  Fiți atenți la noi, ce-am găsit (la pont, bineînțeles) pe prima pagină din Mesagerul, ediția din 6 martie. O felicitare frumoasă, cu zambile și-un mesaj atent scris, cum numai Liviu Rusu (suflet sensibil, de poet) mai dădea doamnelor și domnișorilor de 8 Martie, în vremurile bune! Are de toate: Dumnezeu, Mamă, iubire, răbdare – perfect mesajul și ajunge fix în inimă de-l citești!

Mesajul, ca mesajul, nu ne-a surprins. Liviu Rusu e bun la ăstea și deși a fost acuzat că nu comunică bine, când o face în scris și se adresează doamnelor e chiar talentat! Ce ne-a surprins, totuși?!

Semnătura: ing. Mihai Liviu Rusu, președinte al Consiliului Județean BN în perioada 2008-2012 (!!!)

Aoleu! Ne-am prins repede (suntem deștepți)! Era un mesaj în felicitare și pentru bărbați: Voi fi ce-am fost și mai mult decât atât! Noi așa am văzut, acum, fără supărare! Dacă nu-i așa, dați un drept la replică și explicați-ne ce ar putea fi ”mai mult decât atât”?! Primar al Bistriței?!

P.S.: Ne-am aruncat un ochi peste prima pagină din Mesagerul. Le puteți da un sfat colegilor, pentru un titlu mai bun?! Ne referim la ăla cu  ”Gânduri frumoase, garoafe și melodii pentru doamnele în vârstă”. Noi am adăuga, văzând fotografia care ilustrează articolul ”...și cel mai frumos viceprimar” sau am schimba așa titlul: ”Avram-Regele gunoiului din jungla urbană are gânduri frumoase, garoafe și melodii pentru doamnele în vârstă”. Știiiim, e lung titlul, dar e sugestiv și contează și asta la public!

Vedeți dvs., trebuie să fim recunoscători și față de vicele Avram. Datorită lui nu ne îngroapă încă gunoiul la Bistrița. Omul știe cum să se comporte în junglă și cum să lucreze cu mâncătorii de banane din oraș.

Vedem noi dacă face față situației când se încălzește afară! Până atunci să-i lucrăm la moral și-un slogan vesel să învățăm: Avram – King of the Jungle!

Semnează textul de mai sus:

Bistrițel - ziarist în presa locală între 1998-2015, fostă speranță în concursurile de frumusețe ratate

 

 

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro