Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  44 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Ne enervează...că Aquabis-ul ne anunță că ia apa cu trei minute înainte de-a o lua

05/08/2014 21:29:39 Claudia ANDRON  
Dragi cititori, redacția Bistrițeanul.ro v-ar informa din timp că Aquabis-ul întrerupe furnizarea cu apă pe strada voastră numai de dragul de a fi informați și gândindu-ne cum e să râmâneți în mijlocul verii, la ceas de seară, fără apă. La cum înțeleg ei comunicarea însă, NU putem, oricât am vrea noi...N-ai cu cine, dom’le, niște...UPDATE

Ne-am obișnuit deja că la noi se lucrează haotic, fără o programare clară a lucrărilor, într-un ”miserupism” care ne testează aproape zilnic rezistența la stres maxim. Totuși, când lucrările unei regii afectează prin lipsa apei curente zeci sau sute de familii dintr-un oraș, o minimă programare și o informare pe toate căile ar reduce din disconfort și ne-ar face să fim înțelegători față de lucrările de modernizare pe care le execută acum Aquabis.

Bistrițeanul.ro a anunțat public că publică GRATUIT informările regiei de apă privind străzile pe care se întrerupe furnizarea apei potabile, din respect profund pentru cititorii care ne citesc ziarul zilnic într-un număr atât de mare și care așteaptă de la noi tocmai asta, să fie informați la timp. Iar când acțiunile de acest gen le afectează confortul, interesul Bistrițeanul.ro de a le publica în timp util este cu atât mai mare.

În această seară, la ora 19.27 fix, pe mailul redacției (vezi foto) a intrat următorul comunicat al Aquabis:

”Astăzi, 05.08.2014 de la orele 19:30 până mâine dimineaţă 06.08.2014 orele 04:00 se va sista furnizarea apei reci în Bistriţa str. Călimani - total pentu remedierea unor defecţiuni apărute pe reţeaua de apă rece”.

Adică Aquabis-ul face informarea publică necesară, dar cu trei minute înainte de-a sista furnizarea apei! Ne-am tot uitat lung dacă să publicăm sau nu acest comunicat, având în vedere că era transmis târziu, când deja cititorii de pe strada Călimani nu mai aveau cum să-și facă proviziile de apă.

Dacă am reușit să marcăm o victorie prin transmiterea și către ziarul nostru a comunicatelor, mai vrem să marcăm una. Să ne trimită aceste comunicate măcar cu câteva ore înainte de-a lua apa, astfel încât cititorii Bistrițeanul.ro să fie informați în timp util, nu după ce s-a luat apa, așa cum înțelege Aquabis-ul comunicarea.

UPDATE: 22.35 - Există o explicație!

Dispecerul de serviciu al Aquabis ne-a contactat pentru a ne face câteva precizări privind acest comunicat. Întreruperea furnizării de apă se datorează firmei Serbis, executantul lucrărilor de modernizare a rețelei de apă și canalizare, iar defecțiunea a apărut după ce a cedat un racord care alimentează str. Călimani din Bistrița. Aquabis intervine și face eforturi pentru a repara defecțiunea în cel mai scurt timp. Alte detalii despre cum înțelege Aquabis comunicarea nu vă oferim, dar încercăm să-i ajutăm, tot GRATUIT, să se facă cât mai bine înțeleși. Apreciem oricum că fac eforturi să remedieze cât mai repede o defecțiune apărută tocmai la rețeaua modernizată. Înțelegem și că nu e vina lor, dar suntem conștienți că nici a bistrițenilor, clienți de bună credință ai regiei de apă, care pot emite pretenții pentru un serviciu pe care-l plătesc lunar la un preț foarte mare, comparativ cu alte județe. Preț care a crescut, culmea, pentru plata lucrărilor de modernizare.

5596 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro