Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  59 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Nae, afară, javră ordinară!

22/04/2013 01:32:10 Claudia ANDRON  
Din banii Primăriei Bistrița și nu puțini, vreo 20 de miliarde pe an, 6.000 de euro dăm lunar unui antrenor pe nume Nae Manea de care eu, recunosc, n-am auzit până s-a aciuat pe la noi. Performanțe ioc, dar tupeu maxim, de bucureștean versat. Atât de mare că și-a permis să bată un bistrițean, ofițerul de presă, și să sară să bată un alt ziarist.

Este absolut incredibil ce s-a întâmplat aseară la Bistrița. Nu era destul că am luat bătaie cu 5-0 de la o echipă care n-a bătut încă pe nimeni în acest an, dar ne trezim că Nae Manea, antrenorul Gloriei, ia bistrițenii la bătaie.

Deranjat că este chemat de ofițerul de presă al clubului să dea un interviu celor de la Digisport, cu care, de altfel, clubul avea contract pentru așa ceva, Nae Manea l-a prins de gât și l-a tratat ca un jupân obraznic de București, cu un șpiț în fund. Ionuț Capotă, ofițerul de presă, este bistrițean întâi de toate. Nae Manea este plătit din banii bistrițenilor (prin contribuția anuală a primăriei de 20 miliarde lei vechi) cu 6.000 de euro pe lună pentru antrenorat, pe când Ionuț Capotă pot să bănuiesc că face voluntariat de dragul echipei că bani nu primesc ăștia mai mici și mai proști de la Gloria. Doar știm, la Gloria e ca la Gloria: unii cu banii, proștii cu gloria. 

Dar, să revenim. Antrenorul fără performanțe Nae Manea bate un bistrițean și apoi sare ”să-i rupă tendonul” altui bistrițean - ziarist, care i-a luat apărarea unui coleg de breaslă pe care l-a văzut umilit fără motiv, doar de dragul spectacolului ieftin (amintește-ți faza targa).

Acestea fiind faptele și personajele, domnule primar, domnilor consilieri, vă cer public să luați urgent măsuri! Nu se acceptă eschive. Cât timp Primăria Bistrița este cel mai mare sponsor al Gloriei și dă cu generozitate nu mai puțin de 20 de miliarde de lei vechi în fiecare an, bani din care e plătit și acest antrenor, primarul și consilierii pot să și comande ce să se întâmple la club pe principul cine plătește și comandă. Așadar, poate acum, după ce ne-a luat și la bătaie, arătând cam cât de proști ne consideră (cine i-ar mai da un leu pentru așa performanțe), poate că veți cere PERFORMANȚĂ de la Gloria și, inevitabil, un alt antrenor. 

Manea trebuie să plece din oraș urgent! E un oraș cu prea mult bun simț pentru el și care, cu tot calmul ardeleanului, când se supără iese nasol!

Așa că, Nae Manea, afară, javră ordinară!

N-am de ce să fiu o doamnă. Nici tu nu ai fost un domn cu acest oraș și cu bistrițenii. Așteptam măcar respect pe banii noștri, dacă performanță nu poți!

Hai ușcheală, să nu te mai văd! Cară-te! - citat preluat din Nae Manea către un bistrițean.

6328 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro