Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  4 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Murăturilor, v-aţi coclit? Un editorial despre jucătorii Gloriei

21/11/2012 11:51:02 Adrian LINCA  
I-am tolerat când au luat locul copiilor noştri crescuţi aici, pe banii, pe antrenorii şi pe sinteticul nostru. Ne-am zis că or fi mai buni decât juniorii lui Florea, Zegrean, Sava, Someşan sau Hurloi, că or avea altfel de fibră sau de mentalitate. I-am înţeles că au nevoie să se adapteze, apoi că i-au furat arbitrii sau că nu-s plătiţi la timp.

Le-am acordat, la fiecare meci, toate circumstanţele din lume. Că-i ora prea târzie, că-i prea frig, că au prea mulţi titulari lipsă, că au în faţă Steaua sau că n-au banii echipei lui Hagi. Le-am plâns de milă când Orbuleţ le-a băgat mingea în plasă de după poartă, am testat targa lui Manea şi ne-am imaginat cum am fi aruncat-o noi în capul lui Bocăneală.

Am venit în număr destul de mare pe stadion, în vremuri în care mulţi alţii, din alte oraşe, au schimbat demult tribuna pe canapea. Am rezistat 15 etape fără să strigăm demisia dintr-un bun simţ exagerat, prezent mai mereu pe stadionul din parc. Am înţeles greutăţile prin care trece clubul, deşi singur s-a băgat în ele, nu noi, de-afară, i le-am adus.

Da’, gata, frate! Ajunge! Mai jucaţi şi voi ceva! Că aşa murături, n-a avut Gloria din 1922 încoace! În afară de Dolha, care-a adus de unul singur cel puţin jumătate dintre punctele turului, ceilalţi jucaţi ca nişte opăriţi. Sunteţi slabi, ficiori, sunteţi foarte slabi. Aşa e, sunteţi neplătiţi! Însă nu-mi imaginez deloc că aţi putea juca altfel dacă cineva ar arunca bani după voi. Credeţi că Braganca ar şti instantaneu să lovească mingea cu dreptul dacă ar avea o primă de 5000 de euro pe meci? Sau că Bratu ar ţopăi mai mult cu faţa decât cu spatele la poartă dacă cineva i-ar pune mai mult pe card? Nici vorbă. Jucaţi ca nişte împăiaţi pentru că atâta ştiţi, nu pentru că sunteţi neplătiţi!

Ionescu, Reano, Predescu, Ayza, Feher, Cafasso, Romario, Zahiri, Layo, nu mai zic Bratu, Ayza, Enescu sau Braganca, chiar şi tu Curtuiuş, Peteleu sau tu Anton, bâşti, lăsaţi pe alţii!

Aşa e, Gloria trebuie să se schimbe din temelii. E o îmbâcseală acolo ce doar cu DDT mai iese, vorba lui Viorel Moldovan. Însă până se găsesc soluţii geniale, hiper şi macroeconomice, n-ar fi mai simplu să schimbăm întâi echipa, să băgăm în teren prospături, nu nişte cocliţi ce joacă mai slab ca nişte oldboişi de Liga a 4-a!

2756 vizualizari


loading...

Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2020 Bistrițeanul.ro