Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  23 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Mitul Dracula, folosit pentru promovarea turismului pe Valea Bârgăului!

06/06/2013 15:06:53 Andreea BOJOR  
Ideea promovării brand-ului Dracula pentru a creşte potenţialul turistic aparţine parlamentarilor liberali Dorin Dobra şi Stelian Dolha. Aceştia vor organiza o întâlnire în 21 - 23 iunie, iar evenimentul va fi un bun prilej pentru găsirea unor soluţii care să ajute la dezvoltarea turismului pe Valea Bârgăului.

„Valea Bârgăului – Casa României” este un proiect amplu prin care cei doi parlamentari liberali, în colaborare cu GAL Federaţia pentru Dezvoltarea zonei Rurale „Bârgău – Călimani” vor să transforme Valea Bârgăului într-o zonă în care turismul să înflorească.

Pentru a identifica resursele existente dar şi modalităţi de exploatare şi promovare va avea loc în perioada 21 – 23 iunie un workshop în cadrul căruia sunt invitaţi reprezentanţi ai primăriilor de pe Valea Bârgăului dar şi liderii judeţului, reprezentanţi ai ONG-urilor şi chiar ministrul Maria Grapini.

Organizatorii vor să coopteze în acest proiect şi Primăria Livezile, iar la intrarea în comună să pună să fie amplasată o poartă cu „Bun venit în Pasul Tihuţa” sau „Bun venit în ţinutul lui Dracula”.

Dorin Dobra speră ca în urma dezbaterilor care vor avea loc în cadrul întâlnirii din 21 – 23 iunie, eveniment care se va desfăşura la Castelul Dracula, vor fi identificate cât mai multe posibilităţi de promovare a turismului pe Valea Bârgăului.

Dobra îşi doreşte să fie amenajate locuri de cazare, să fie promovate produsele tradiţionale şi să fie promovate locurile de pe Valea Bârgăului care pot fi vizitate de turişti.

La eveniment este aşteptată Maria Grapini, ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism care a anunţat în urmă cu două săptămâni că vrea să susţină un proiect naţional de dezvoltare a turismului care să promoveze mitul lui Dracula. Acesta ar urma să facă parte din cele patru branduri subsectoriale pentru care vor fi alocate  fondurile puse la dispozitie de Bruxelles.

“Este vorba, în primul rand, de brandul subsectorial istoric, unde se va pune accent pe mitul lui Dracula. Urmează apoi brandul subsectorial cultural, unde este vizată, printre altele, Coloana Infinitului a lui Brâncuşi. Este important şi brandul subsectorial din domeniul balnear, prin care vor fi promovate staţiunile balneare ale României. Şi, nu în ultimul rand, brandul subsectorial al ecoturismului, unde ministerul are o colaborare cu Ivan Patzaichin” explica ministrul Grapini la finele lunii trecute.

4618 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro