Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  29 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Minune! Cinci terenuri de tenis, două acoperite! Nu e vis, e Grand Slam Tennis Club!

23/05/2014 09:11:44 SPORTUL BISTRITEAN  
Un mic ”wonderland” a apărut doar în câteva luni pe drumul de centură, peste drum de Electroplast, undeva în dreptul reprezentanței Opel. Nu l-a făcut Primăria sau Consiliul Local așa cum au promis de atâtea ori, ci o firmă privată din Bistrița.

O firmă care înțelege nevoia de mișcare a bistrițenilor și care știe să profite de criza terenurilor de sport din oraș.

Concret, pe o jumătate de hectar, au fost amenajate 3 terenuri de tenis de câmp după ultimele standarde ale federației internaționale. Și urmează alte două în câteva luni, acoperite și încălzite. La final, ceea ce se cheamă Grand Slam Tennis Club va fi, de fapt, o școală de tenis, cu antrenori calificați și condiții de top. Terenurile sunt singurele din județ omologate după normele ITF, astfel încât se pot organiza aici orice fel de competiții oficiale naționale.

Zgura și drenajul este de cea mai bună calitate, iar nocturna asigură condiții excelente de joc și după lăsarea întunericului. În scurt timp, va fi construită și o pizzerie, o sală de forță, vestiare și birouri. Totul ca la carte, cum nu s-a mai făcut niciodată în Bistrița.

Grand Slam Tennis Club, prima școală de tenis din Bistrița!

Școala de tenis e deschisă doar de 3 săptămâni și are deja peste 40 de copii care vin aici să învețe tenis. Au la dispoziție cele mai bune condiții din județ și 4 dintre cei mai buni antrenori din oraș.

Andra Coprean, Cristi Pungovschi şi Andru Chiru vor fi ajutați de Iulia Kontra, toți 4 foști tenismeni cu clasări importante la Campionatele Naționale. Andra Coprean se mândrește că face parte din aceeași generație cu Simona Halep sau Sorana Cârstea, cu care s-a întâlnit de multe ori prin concursuri. Cristi Pungovschi are în palmares multe meciuri la toate categoriile de vârstă dar și performanțe bune ca antrenor al lui Robert Betuker, unul dintre cele mai bune produse ale tenisului de câmp bistrițean din ultimii ani.

Împreună, cei 4 antrenează copii cu vârste începând de la 5 ani, dar și adulți care vor să facă mișcare. Prețurile sunt la fel ca oriunde și nu țin cont de condițiile oferite. De pildă, închirierea unui teren costă 20 de lei pe oră, un preț mic raportat la calitatea suprafeței de joc.

Primul concurs în 31 mai!

Obiectivele acestei Școli de tenis nu se îndreaptă deocamdată spre marea performanță. ”Vrem să vină cât mai mulți copii, să se miște să facă sport. Cu siguranță, dintre ei, vor ieși, cândva, și campioni”, spune Andra Coprean. Asta nu înseamnă că Grand Slam Tennis Club e o grupare doar pentru amatori.

A primit deja certificatul de identitate sportivă și cât de curând va avea jucători în turnee naționale. Până una alta, noua școală de tenis organizează pe propriile terenuri un prim concurs în 31 mai  și 1 iunie. Întrecerea este rezervată copiilor sub 10 ani, din oraș dar și din afara lui.

Așadar, dacă vă tenta să jucați un tenis de câmp și nu prea aveați unde, acum trebuie să știți că aveți la îndemână un complex sportiv ideal. Iar dacă vă gândeați să vă îndrumați copiii spre sportul alb, acum știți unde să mergeți: Grand Slam Tennis Club, pe drumul de centură! (P)

9682 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro