Un meniu complex pentru cele mai fine gusturi este oferta Restaurantului-Hotel Coroana de Aur pentru noaptea dintre ani! Diversitatea preparatelor si ambianta deosebita vor face Revelionul 2012 cea mai speciala noapte... (P)
Restaurant-Hotel Coroana de Aur pregateste pentru oaspetii de Revelion cele mai delicioase preparate. Meniul va fi compus dintr-o gustare rece, o gustare calda si felul principal. Pe lista bunatatilor servite se numara fazanul in aspic, muschi de vita florentin, medalione de vanat in cruste de ierburi aromate, piept de pui cu alune si fistic.
De la gustarea rece nu vor lipsi tepusele cu mozzarella si rosii cherry, rulada de curcan cu fructe exotice, branzeturi, cosulete de branza cu salata, telina si mango.
Meniul va fi completat de rulada de porc mozaic, rulada de cod, pastrama de vita si un amestec de legume proaspete.
Restaurantul Hotelului Coroana de Aur va servi de Revelion la gustarea calda dorada la cuptor cu creveti, orez alb si sos de lamaie.
Felul principal la masa de Revelion va fi compus din muschiulet de vita, piept de curcan umplut cu branza, rosii uscate garnisite cu cartofi trasi in unt, broccoli, morcovi parizieni si fasole verde in foita de bacon.
Noaptea dintre ani va fi indulcita cu tort cu mascarpone si inghetata.
Ca acest eveniment sa fie unul de neuitat pentru persoanele care vor petrecere Revelionul 2012 in aceasta locatie, organizatorii au pregatit si sarmalute surpriza.
Conform managerului restaurantului Coroana de Aur Bistrita, Camelia Avram, la trecerea dintre ani oaspetii acestui restaurant vor avea acces la open bar unde vor putea consuma din varietatea de bauturi oferite: martini, samapanie, bere, gin, votca, sucuri, cocktail-uri alcoolice si non-alccolice, vinuri dar nu numai atat.
Muzica live interpretata de formatia Incognito va fi unul dintre cele mai deosebite momente ale serii.
Revelionul 2012 va fi antrenat si de un DJ care va veni special din Targu-Mures pentru a petrece alaturi de oaspetii Hotelului-Restaurant Coroana de Aur.
Pentru cei care vor sa aiba parte de un Revelion prelungit in acest an, Hotelul Coroana de Aur din Bistrita pregateste si doua seri deosebite. Distractia incepe din 30 decembrie cand celor prezenti li se va oferi o seara “cu specific cultural” unde vor putea asculta melodii indragite de muzica populara. Pretul pentru cei care doresc sa petreaca romaneste cu o zi inainte de Ajunul Anului Nou este de 110 lei pentru o persoana. In aceasta suma este inclusa masa, bautura si voia buna.
Distractia va continua in data de 1 ianuarie cu o petrecere inedita in alb si negru. Cei care vor sa inceapa anul la una dintre cele mai interesante petreceri trebuie sa se costumeze tematic in aceste culori. Pretul este de 110 lei pentru o persoana, iar cei prezenti au mancarea si bautura asigurata.
Pentru noaptea de Revelion pretul este de 300 de lei pentru o persoana. Reprezentantii Restaurant-Hotel Coroana de Aur au si o oferta pentru grupurile mai mari de 10 persoane, unde pretul va fi redus la 280 de lei pe persoana.
Restaurantul are o capacitate de aproximativ 300 de locuri.
(P)