Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  13 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Măsuri de ordine publică în contextul alegerilor parlamentare în Bistriţa-Năsăud

06/12/2012 12:43:59  
Peste 700 de poliţişti, jandarmi, lucrători ai Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi angajaţi ai altor structuri ale M.A.I. din Bistriţa-Năsăud sunt mobilizaţi în vederea desfăşurării scrutinului electoral în condiţii de legalitate.

Astfel, poliţiştii vor asigura protecţia a 151 de secţii de votare, jandarmii a 80 de secţii, iar pompierii militari a 82 de secţii de votare arondate, de pe raza judeţului. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud a luat măsuri de menţinere a ordinii publice în contextul sarcinilor ce revin Ministerului Administraţiei şi Internelor de asigurare a ordinii şi liniştii publice în localităţile ţării, pe întreaga perioadă electorală şi, în mod deosebit, în ziua votării, precum şi în zilele care premerg şi succedă acestei zile.

De asemenea, asigură măsurile necesare exercitării dreptului la vot de către persoanele încarcerate, aflate în centrul de reţinere şi arest preventiv al unităţii de poliţie, în conformitate cu prevederile legii. La nivelul Inspectoratului sunt constituite cinci echipe de cercetare şi soluţionare a incidentelor electorale.

Pe toată durata campaniei electorale, jandarmii bistriţeni asigură măsurile de ordine publică la toate manifestările care presupun adunarea unui public numeros, (spectacole cu caracter electoral, manifestări cultural-artistice, adunări publice, concerte, etc.).

De asemenea, asigură protecţia secţiilor de votare şi a dosarelor întocmite de birourile electorale pe timpul transportului acestora la birourile de circumscripţie, precum şi pe timpul tipăririi, transportului şi depozitării buletinelor de vot şi ale celorlalte materiale necesare votării.

Inspecţia de prevenire din cadrul I.S.U. “Bistriţa” al judeţului Bistriţa – Năsăud efectuează activităţi specifice de control la toate obiectivele de pe raza judeţului unde se organizează secţii de votare, astfel încât procesul electoral să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Poliţia locală asigură integritatea panourilor şi a afişelor electorale amplasate legal. Structurile aparţinând M.A.I. vor prelua paza secţiilor de votare în ziua de 08.12.2012, începând cu ora 18.00.

În paralel cu activităţile operative, angajaţii Ministerului Administraţiei şi Internelor continuă campania preventivă derulată la nivel naţional “Tu decizi! Votează Legal!” pentru informarea şi conştientizarea cetăţenilor cu drept de vot cu privire la riscurile la care se expun în cazul încălcării legislaţiei electorale.

Până în prezent, campania electorală în judeţul Bistriţa-Năsăud s-a derulat fără a fi înregistrate evenimente deosebite, judeţul fiind unul dintre cele în care au fost înregistrate cele mai puţine sesizări, la nivel naţional.

Alegerile pentru camera Deputaţilor şi Senatul României au loc în data de 9 decembrie 2012. Votarea începe la ora 7,00 şi are loc până la ora 21,00, când secţia de votare se închide. Campania electorală începe cu 30 de zile înainte de ziua votării şi se încheie în data de 8 decembrie 2012, la ora 7,00.

CENTRUL JUDEŢEAN DE COMUNICARE BISTRIŢA-NĂSĂUD

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro