Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  109 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



MĂRIŞELU: 16 trupe de teatru din Cluj, Suceava, Maramureş, Arad şi Bistriţa-Năsăud s-au confruntat La hanul lui Mânjoală!

31/03/2016 08:44:06  
Căminul cultural din Mărişelu a fost din nou plin zilele trecute, când a găzduit cea de-a IV-a ediţie a festivalului de teatru „La Hanul lui Mânjoală” – eveniment la care au participat elevi din Bistriţa-Năsăud, Cluj, Suceava, Maramureş şi Arad.

Coordonatorii proiectului sunt prof. Grigore Tursan, consilier educativ, învăţător Maxim Ometiţă şi directorul George Ignat, evenimentul derulându-se în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud şi Casa Corpului Didactic Bistriţa-Năsăud

Festivalul-concurs de teatru a atras nu mai puţin de 16 trupe de teatru şi 6 elevi care au prezentat publicului câte un monolog, iar juriul a decis ca premiile să fie acordate în felul următor:

Învăţământ primar:

  • Premiul I - Şcoala Gimnazială „P. Tanco” din Monor (învăţător Aurel Morar)
  • Premiul al II-lea: Şcoala Gimnazială Mărişelu (învăţătoare Bogolin Nastasia)
  • Premiul al III-lea: Şcoala Primară Domneşti (învăţătoare Nicoleta Taut)

Învăţământ gimnazial:

  • Premiul I - Şcoala Gimnazială „P. Tanco” din Monor - prof. Crina Năsăudean
  • Premiul al II-lea - Şcoala Gimnazială Romuli - prof. Haidel Adina
  • Premiul al III-lea - Şcoala Gimnazială Mărişelu - prof. Cheta Raluca şi Reman Ioana

Învăţământ liceal:

  • Premiu special: Trupa de teatru „Satiricon" de la Liceul „Radu Petrescu" din Prundu Bârgăului, coordonată de Mihai Amarie care a şi povestit pentru Bistriţeanul.ro că s-au prezentat la festival cu un fragment din „Titanic Vals" la care au muncit patru luni. „A fost o atmosferă extraordinară în sală, copiiilor le-a plăcut mult, a fost o întâlnire specială cu publicul...", a povestit Mihai Amarie.
  • Marele Premiu al Festivalului: Şcoala Gimnazială Şieu - prof. Simona German

La Secţiunea monolog au fost premianţi Andrei Bude (Colegiul „Radu Petrescu" Beclean), Raluca Ţintelecan (CNRP Beclean) şi Tamara Tomoiagă (Liceul Borşa, Maramures).

Ne-am bucurat şi de invitaţi speciali. În Mărişelu, au poposit şi au participat la festivalul „La Hanul lui Mânjoală” – Paula Simona Vitian (de la Academia de muzică „Gh. Dima” Cluj-Napoca), Trupa de dans modern Akcent de la Şcoala Gimnazială Mărişelu şi reprezentanţi ai Clubului sportiv Profesional Fight Gym”, a precizat pentru Bistriţeanul.ro profesorul Grigore Tursan, unul dintre coordonatorii evenimentului.

Paul Burzo de la Tăşuleasa Social, împreună cu trei reprezentanţi ai Consiliului Elevilor de la Şcoala Gimnazială Mărişelu au povestit celor prezenţi despre proiectul „Ziua Bună” şi despre cum se va derula acesta la nivelul comunităţii locale.

Sponsorii evenimentului au fost domnul Dorin Măgheruşan, Primăria şi Consiliul Local Mărişelu, reprezentată de primarul Toma Someşan, Carmo-Lact Prod SRL (reprezentat de Ioan Neagoş), Casa Ema, (reprezentată de Mihai Oprea), Rude-Boys Bistriţa (reprezentat de Ionel Burduhos).

Festivalul-concurs de teatru „La Hanul lui Mânjoală" s-a desfăşurat sub semnul împletirii tainice a valorilor cultural-artistice românesti, împreunate cu vlăstarele societăţii aflate sub atenta oblăduire a creatorilor de personalităţi, care prin bunăvoinţă, muncă şi profesionalism, au dat naştere unor creaţii literare, respectiv unor reprezentaţii teatrale, demne de toată aprecierea şi de aşteptările impuse de calitatea evenimentului. Se cuvine să aducem mulţumiri comisiilor de jurizare, care prin misiunea pe care au avut-o au valorificat creativitatea, originalitatea, expresivitatea interioară a tinerelor suflete care, din călimara propriilor trăiri, au scos la suprafaţă imagini literare primordiale - au mai precizat organizatorii.

3475 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro