Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  49 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Mâine, concert caritabil pentru interpreta Anamaria German, paralizată în iunie într-un accident pe Libertății

29/10/2013 18:07:33 Flavia DANCIU  
La doar 22 de ani, cântăreața de muzică populară Anamaria German a ajuns într-un scaun cu rotile după ce în luna mai a fost implicată într-un cumplit accident de B-dul Libertății din Bistrița. Mâine, colegii de scenă vor susține un spectacol caritabil pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor încercând să adune banii necesari pentru operații.

La doar 21 de ani, Anamaria German Vergu avea un viitor extraordinar înainte prin cariera de interpret de muzică populară. Solistă a Ansamblului Mureșul din Târgu Mureș, tânăra promitea multe.

”Cânt de când mă știu. De când eram foarte mică. La început, mama mă obliga să învăț cântece, dar până la urma a început să-mi placă și așa am ajuns să am o carieră în acest domeniu, al muzicii” a explicat pentru Bistrițeanul.ro, Anamaria German Vergu.

Chiar dacă toate momentele când urca pe o scenă au fost inedite, amintirea cea mai vie este a primei nunți la care a cântat solo, eveniment ce a avut loc acum 9 ani de zile.

Din 1 iunie anul acesta vocea tinerei interprete nu a mai fost auzită pe nici o scenă din cauza unui accident petrecut în Bistrița, pe strada Libertății, în urma căruia Anamaria a rămas într-un cărucior cu rotile.

Se întorcea acasă, la Bistrița, unde o aștepta soțul ei însă din cauza unui șofer băut drumul ei s-a oprit într-un copac de pe strada Libertății. (Mai multe informații, foto și video de la cumplitul accident puteți vedea AICI).

”Acest incident nu mi-a furat pasiunea de a cânta. Îmi place să cânt. Da, nu am mai urcat pe scenă ca să cânt în public, dar muzica e încă pasiunea mea”, ne- a mai povestit tânăra.

Pentru ca viața ei să revină la normal, să poată merge din nou și să urce iarăși pe scenă pentru a încânta audiența, e nevoie de o operație cu celule stem, în Londra, operație ce costă 200.000 de euro. Ansamblul Mureșul, a cărui solistă a fost, a reușit să adune până în prezent 4.000 euro tot într-un astfel de concert.

Mâine, începând cu ora 18.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor, va avea loc un concert caritabil pentru interpretă, eveniment organizat de Roberta Opre și Ansamblul Codrișorul, la apelul căărora au răspuns cei mai valoroși interpreți de muzică populară din județ.

Pentru 15 lei intrarea – bani ce vor fi dați efectiv pentru operația interpretei – cei prezenți vor putea să asculte piesele Corneliei Ardelean Archiudean, a lui Petre Petruse, Mirela Petruș, Nicu Cioanca, Anuța Motofelea, Roberta Opre, Evelyne Opre, Marcel Avram, Sabina Leonte Alb, Nelu Cucură, Neluțu Moldovan, Denisa Sorlea, Diana German, Iulia Pleșcan, Dorina Hoza, Ioan Tomoroga, Lenuța Filipoi, Ionela Bodiu, Ansamblul de dansuri Codrișorul, Andrada Băieșiu și Izabela Miron.

”Voi fi și eu prezentă la eveniment, voi fi chiar pe scenă, însă nu voi cânta” a spus Anamaria.

Astfel, toți cei care doriți să-i redați speranța acestei tinere interprete sunteți așteptați mâine la concert.

Pe lângă cei 15 lei, taxa de intrare, iar orice leu oferit în plus e binevenit.

Pentru a strânge cât mai mulți bani, Ansamblul Codrișorul va porni într-un turneu prin județ și va organiza evenimente caritabile pentru tânăra interpretă în mai multe sate, inclusiv în comuna Vătava de unde provine artista.

FOTO: Facebook

12719 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro