Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  45 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015MAIERU: Viața marii campioane Maria Cioncan va fi redată în scris anul viitor!

11/12/2012 11:31:47 Iulia STUPINEAN  
În primăvara lui 2013, viața atletei Maria Cioncan va fi redată negru pe alb chiar de fostul ei antrenor, Ştefan Beregszaszy. Tipărirea cărții va fi susținută financiar de administrația locală din Maieru, comuna natală a sportivei.

Localnicii din comuna Maieru păstrează cu sfinţenie amintirea celei mai celebre consătene a lor! Este vorba de medaliata cu bronz la proba de 1.500 de metri de la Olimpiada din 2004 de la Atena, Maria Cioncan a cărei viaţă s-a sfârşit prematur într-un accident rutier petrecut în Bulgaria în anul 2007, la doar 29 de ani neîmpliniţi ai sportivei.

Ca un omagiu adus atletei, anul viitor în primăvară va apărea o carte în care se vor prezenta aspecte importante din viața celei care a fost și va rămâne Maria Cioncan.

„Această carte este momentan în lucru, fiind scrisă de antrenorul hunedorean, Ştefan Beregszaszy, cel care a modelat și marcat trasei sportivei noastre. În funcție de tirajul care se va stabili, vom aloca bani de la bugetul local pentru tipărirea acestei cărți. Din câte am înțeles, ea va fi gata în decursul lunii februarie 2013, iar lansarea oficială se va face bineînțeles aici la noi”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Maieru, Vasile Dumitru.

Începând din 2008, an de an, Maria Cioncan este cinstită și printr-un cros care îi poartă numele, desfășurat în comuna sa natală, Maieru.

Anul acesta, concursul desfășurat la sfârșitul lunii octombrie a ajuns la cea de-a V-a ediție și a adunat la start peste 400 de elevi din județele Maramureș ( orașele Cavnic și Târgu Lăpuș) , Hunedoara, Cluj - Napoca și Bistrița – Năsăud.

3400 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro