Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  45 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015MAIERU: Șantiere pe bani europeni!

24/10/2012 16:24:37 Iulia STUPINEAN  
Un Cămin de îngrijire pentru bătrâni, un Cămin Cultural modern, apă și canalizare, micro-stație de epurare și străzi în asfaltare! Vorbim de o investiție de peste 2 milioane de euro care a devenit posibilă în comuna Maieru cu ajutorul fondurilor europene.

Comuna Maieru din județul Bistrița – Năsăud a cunoscut în ultimii ani o amplă dezvoltare, vizibilă cu ochiul liber. Cele două sate, Anieș și Maieru cu aproape 2.000 de gospodării și circa 8.000 de locuitori au intrat în atenția administrației locale care a învățat treptat să acceseze la timp fondurile europene și să nu rateze banii ce pot fi investiți în această zonă.

Un exemplu concret este proiectul în valoare de 2,2 milioane de euro pe Măsura 322 privind dezvoltarea satelor și îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia rurală.

„Dacă s-au depus la timp cererile de finanțare, respectiv proiectele pe măsurile lansate pe FEADR, comuna noastră nu duce lipsă de șantiere în lucru. Dimpotrivă, în acest mandat de patru ani vom avea finanțări majore pe fonduri europene”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, viceprimarul comunei Maieru, Vasile Borș.

Lucrările cuprinse pe Măsura 322 au început anul trecut și continuă și în acest moment. În baza acestui proiect au fost finalizate până acum Căminul de îngrijire pentru bătrâni, Căminul Cultural din satul Anieș, s-a încheiat lucrarea de extindere a rețelei de apă și canalizare pe câteva străzi și a fost construită o micro-stație de epurare.

În curs de derulare sunt acum lucrările de asfaltare a două străzi importante din comuna Maieru, lucrări ce se vor finaliza în vara anului viitor.

“Practic, noi trebuia să fim gata cu toate lucrările la acest proiect pe Măsura 322. Din păcate însă, am amânat asfaltarea străzilor deoarece nu s-a finalizat licitația pentru canalizare. Și nu poți să torni asfalt iar apoi să spargi ca să te apuci de canalizare”, a explicat viceprimarul Vasile Borș.

4610 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro