Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  43 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015MAIERU: Pod nou în satul Anieș cu ajutorul Grupului de Acțiune Locală Lider Bistrița – Năsăud!

16/11/2012 09:55:59 Iulia STUPINEAN  
Un pod din lemn din satul Anieș, comuna Maieru va deveni istorie de anul viitor! Acesta va fi înlocuit cu o construcție nouă în valoare de 100.000 de euro, susținută financiar din fonduri europene, cu ajutorul Grupului de Acțiune Locală Lider Bistrița – Năsăud.

Administrația locală din comuna Maieru a depus în această perioadă un proiect pe Măsura 322 privind renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale. Proiectul se înscrie pe sesiunea de proiecte lansate de Grupul de Acțiune Locală (GAL) Lider Bistrița – Năsăud al cărui președinte este viceprimarul comunei Maieru, Vasile Borș. Investiția în valoare de 100.000 de euro prevede construirea unui pod în satul Anieș, într-o zonă în care la ora actuală există doar un podeț din lemn. Lucrările de execuție vor avea loc cel mai probabil anul viitor, după ce încheierea etapei de achiziție publică.

Amintim faptul Grupul de Acţiune Locală (GAL) Lider Bistriţa-Năsăud a lansat în septembrie o sesiune de proiecte pentru patru măsuri, beneficiari eligibili fiind consideraţi cei din zona de cuprindere, respectiv oraşul Sângeorz Băi şi comunele Lunca Ilvei, Ilva Mare, Ilva Mică, Leşu, Măgura Ilvei, Poiana Ilvei, Maieru, Rodna şi Şanţ. Administrațiile locale de aici au putut depune proiecte pe Măsura 122 – Îmbunătăţirea valorii economice a pădurii, pe Măsura 312 – Sprijin pentru crearea şi dezvoltarea de micro-întreprinderi, pe Măsura 313 – Încurajarea activităţilor turistice şi pe Măsura 322 - Renovarea, dezvoltarea satelor, conservarea şi îmbunătăţirea moştenirii rurale.

4231 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro