Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  18 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Maieru: Incredibil, dar adevărat! Administrația locală face economii ... investind!

19/10/2015 10:26:02  
Administrația publică din comuna Maieru a reușit, printr-o simulare a cheltuielilor pe următorii cinci ani, să identifice o sursă importantă de economii care totalizeaza aproximativ 500.000 lei. Adică 5 miliarde de lei vechi!

Administrația publică din Maieru a dovedit că prin perseverență și muncă se pot face minuni în ceea ce înseamnă investițiile publice. În ultimul an au fost recepționate mai multe lucrări de infrastructură de interes public.

Școala de Arte și Meserii, parcul din centrul comunei, aleea personalităților și Centrul pentru persoane vârstnice sunt doar câteva dintre proiectele de succes ale Administrației Publice Locale conduse de primarul Vasile Dumitru. Pentru anul viitor se pregătește un nou succes în domeniul bunelor practici.

În prezent se lucrează intens la asfaltarea străzii Ulița mare pe o distanță de șase kilometri, lucrări contractate din bugetul local al comunei, care au rol de a reface infrastructura stradală deteriorată ca urmare a lucrărilor de canalizare. (link catre articol canalizare Maieru).

Pentru finalizarea lucrărilor la străzile din comună mai este necesară suma de 3 milioane lei, sumă ce trebuie asigurată cât mai repede.  După cum declară edilul comunei: „Comuna Maieru încă stă prost la capitolul infrastructură stradală, desigur s-au făcut multe investiții, dar mai este de muncă”.

Pentru a rezolva problema cât mai repede a fost aprobat de către Consiliul Local realizarea unui împrumut în valoare de 3 milioane lei pe o perioadă de cinci ani.

În urma simulărilor de cost s-a arătat că pentru întreținerea străzilor pentru același interval de timp s-ar cheltui aproximativ 1 milion de lei, dar prin asfaltarea străzilor acest cost ar urma să se reducă mai mult de jumătate. 

Prin acest tip de investiție administrația publică locală reușește să crească confortul cetățenilor și să reducă cheltuielile.
Lucrările pentru asfaltarea străzilor urmează să înceapă în prima parte a anului viitor.

Adrian SOLCAN

 

4334 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro