Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  33 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Maieru: După 7 luni în care nu a mișcat un deget, executantul lucrării de canalizare și aducțiune apă s-a apucat de treabă!

19/03/2015 08:56:58 Felicia SZUCS  
Mai bine mai târziu decât niciodată! Cea mai importantă investiţie din comuna Maieru, realizarea reţelei de apă şi canalizare, a început, în sfârșit, după câteva luni bune de amânări inexplicabile.

Fericit că executantul lucărilor de aducțiune apă și realizare canalizare din comuna Maieru și-a intrat în pâine efectiv în urmă cu câteva zile, în condițiile în care proiectul trebuia demarat în iulie 2014, primarul Vasile Dumitru spune că nici măcar nu mai caută explicații pentru întârzierea implementării acestuia. Șeful administrației publice măierene este mulțumit că realizarea rețelelor de apă și canalizare va avea ca rezultat racordarea a peste 90% dintre gopodăriile din comună la aceste utilități, iar consătenii săi vor beneficia, în sfârșit, de condiții de trai absolut normale secolului în care trăim.

Proiectul executat de către AQUABIS, “Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Bistriţa-Năsăud”, cofinanţat din Fondul de Coeziune, este parte a Masterplanului de apă-canal din județul Bistrița-Năsăud și ar fi trebuit să înceapă în data de 24 iulie 2014. Pe teritoriul comunei Maieru, prin proiect sunt prevăzute realizarea unei rețele de aducțiune apă pe o lungime de 3,5 km, construcția unui rezervor cu o capacitate de 900 mc care va asigura apă gospodăriilor în zonele în care presiunea apei de pe conducte este scăzută și în caz de secetă și o rețea de canalizare de 9,3 km.

Primarul comunei Maieru, Vasile Dumitru, consideră că, dacă executantul lucrării se va ține de treabă și va acționa cu 4-5 echipe în teren, sunt șanse mari ca proiectul să fie finalizat până la sfârșitul lunii iulie, așa cum a fost prognozat în contract.

Valoarea totală a investiției se ridică la 1,4 milioane de euro, iar comunitatea măiereană este doar beneficiara acestui proiect gestionat de către Regia Autonomă de Apă Aquabis.

4251 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro