Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  24 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015MAIERU: Canalizarea pe bani europeni e gata! Urmează racordarea... pe bani locali

25/11/2013 10:21:00 Iulia STUPINEAN  
Peste 90 de locuințe din comuna Maieru sunt racordate în această perioadă la rețeaua de canalizare, după ce aceasta a fost realizată printr-un proiect integrat pe Măsura 322. Execuția lucrărilor în valoare de 200.000 de lei este susținută din fonduri de la bugetul local al comunei.

Săptămâna trecută au debutat la Maieru, lucrările de racordare la canalizare pe un tronson de 1,8 km. Potrivit primarului Vasile Dumitru, investiția este susținută din fonduri de la bugetul local al comunei, după ce rețeaua de canalizare a fost realizată printr-un proiect integrat pe Măsura 322, în valoare totală de 2,2 milioane de euro, privind dezvoltarea satelor și îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia rurală.

“Racordurile la rețeaua de canalizare în valoare de 200.000 de lei le facem din bani de la bugetul local. Am alocat deja suma necesară la rectificarea bugetară de luna trecută. De asemenea, tot din fonduri proprii vom asigura și execuția rigolelor carosabile, care ajunge la 290.000 de lei, în contextul în care am schimbat amplasamentul din cauză că nu a fost introdusă canalizarea. Acești bani urmează să-i alocăm la următoarea rectificare bugetară”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Maieru, Vasile Dumitru.

Lucrările cuprinse pe Măsura 322 de la Maieru au început în anul 2011. În baza acestui proiect s-au realizat până acum Căminul de îngrijire pentru bătrâni, Căminul Cultural din satul Anieș, extinderea rețelei de apă și canalizare și micro-stația de epurare. Termenul de finalizare și recepționare a proiectului a fost prelungit până în luna martie a anului 2014. În prezent a mai rămas de executat asfaltarea unui tronson de drum de 1,2 km.

 

Foto: Arhivă

5652 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro