Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  41 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015MAIERU : Asfalt pe banii Europei!

30/10/2012 10:25:34 Iulia STUPINEAN  
Aproape 5 km de drum de pe Valea Anieșului din comuna Maieru au fost asfaltați cu ajutorul fondurilor europene! Lucrarea în valoare de 1,5 milioane de euro va fi finalizată în vara lui 2013.

Valea Anieșului din comuna Maieru, județul Bistrița – Năsăud va fi modernizată în perioada următoare prin intermediul unui proiect cu finanțare europeană pe Submăsura 125 b privind îmbunătățirea şi dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea şi adaptarea silviculturii. Întreaga investiție se ridică la 1,5 milioane de euro și vizează asfaltarea unui tronson de 8,7 km de drum pe Valea Anieșului.

“Până acum s-au finalizat lucrările de asfaltare pe o porține de 4,8 km de drum. Estimăm că vom face recepția la întreaga lucrare în luna august a anului viitor când vor fi modernizați aproape 9 km”, a declarat pentru Bistriteanul,.ro, viceprimarul comunei Maieru, Vasile Borș.

Tot pe Măsura 125, Primăria Maieru mai are în derulare și un proiect pe Submăsura 125 c privind lucrări de refacere şi modernizare a infrastructurii de prevenire şi protecţie împotriva inundaţiilor. Proiectul prevede îndiguirea afluenților Someșului și are o valoare totală de 1,5 milioane de euro.

3376 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro