Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  62 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Ma scuzati domnule deputat, nu v-am nimerit fundul!

27/11/2010 23:23:55 Ana DRAGU  
Doamne, mila mi-e de Botis! Sigur, mie mi-e mila si el a ajuns ministru, veti spune. Dar parca ce? De ministri nu iti poate fi mila la ce viata scurta au in Romanica?

De cum apar ei saracii in Kamikaze, de cum la orice miscare gresita ii mananca DNA-ul? Cum nu sufla la timp in borsul incins al premierului sau, mai rau, al presedintelui, si se trezesc la munca de jos, daca nu direct la usile procurorilor la interogatorii…

“Vreau sa va spun ca pentru mine este o onoare si sunt mandru sa lucrez cu Ioan Oltean. Este o placere sa colaborez cu dansul. Eu ma consider un fel de ucenic al lui Oltean si sunt bucuros ca am ajuns sa fiu in preajma sa”, a declarat Ioan Botis.

Cum sa nu-ti fie mila? Pentru mine este o onoare ca nu mor inca de foame. Daca sunt mandra de ceva, sunt mandra de copiii mei. Placerile mi se trag din alte zone, multumesc celui de sus, ceva mai destinse decat colaborarea cu Ioan Oltean si despre bucurie pot vorbi cand sunt in preajma unui munte, cand tin in brate o carte buna sau cand copiii si prietenii mei imi zambesc. Nu mi-l pot imagina pe politicianul I.O. ca sursa fecunda de bucurie pe linie ierarhica.

De ce ajung oamenii astia sa vorbeasca asa? Il respectam pe Ioan Botis, la fel cum sunt constienta de forta lui Ioan Oltean, de capacitatile lui de lider, dar de ce ajung sa se poarte toti taticii astia ca niste prostituate de lux care isi modifica discursul odata cu miscarile soldurilor la vederea miei de euroi? Nu pot spune pur si simplu: am de invatat de la X? Sau Y e un sef bun, nu se supara cand nu-i nimeresc fundul din prima? Se pare ca nu. Grotescul trebuie dus mai departe. La “vaaai, stati o clipa sefu’, era sa aveti o scama!” La “tu esti zidarul si eu calfa, tu floarea si eu albina, tu soarele, eu pamantul. Fara tine as ingheta in fix opt minute.” Ce naiba?! Pentru construirea unei imagini bune s-au inventat agentii de publicitate, campanii electorale, fotografi profesionisti.

E chiar nevoie ca in comunism sa marsam pe limba de lemn transformandu-ne sufletele si gurile in ghene fetide din care ies minciuni peste exagerari peste hiperbolizari? De ce? Oameni buni, sunteti politicieni, nu pseudopoeti.

Azi va pupati si maine va scuipati si radeti pe infundate la spitalizarea ori procesele inscenate adversarilor politici, daca de asta depinde castigarea unui ciolan. Dar hai, hai sa nu ne enervam. Iata, cu ajutorul conjudeteanului nostru George Cosbuc vorbesc si eu despre Ioan Oltean:

Salbaticul Ion e-n zale si-n fier
Si zalele-i zuruie crunte,
Gigantica poart-o cupola pe frunte,
Si vorba-i e tunet, rasufletul ger,
Mustata din stanga-i ajunge la cer,
Si Ion e un munte.

Bine asa? Sau imi mai dati si voi sugestii despre cum poate fi pupat in fund unul, altul. Fireste, ALESUL trebuie sa isi afiseze programul pe usa. Pun pariu ca vor fi cozi interminabile.

8269 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro