Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  17 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Lucrările de reabilitare la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” nu pot să înceapă încă

27/03/2018 14:28:38 Ana ȘTEFĂNEL  
Chiar dacă există sursă de finanțare în valoare de aproape 9 milioane de euro pentru reabilitarea clădirii Colegiului Național „Liviu Rebreanu”, proiectul nu poate fi demarat. Parohia Evanghelică deține clădirea și reprezentanții s-au exprimat foarte clar: nu vor să vândă.

Proiectul de reabilitare a clădirii Colegiului Național „Liviu Rebreanu” Bistrița nu poate fi demarat, chiar dacă a fost prins în PNDL și există finanțare în valoare de 8,9 milioane de euro - fonduri guvernamentale.

Primarul Ovidiu Crețu a explicat că nu se poate face nimic până când nu se rezolvă chestiunile legate de proprietate și administrare a clădirii. Aceasta aparține Parohiei Evanghelice:

„Clădirea aparține Parohiei Evanghelice, ei o gestionează ca atare. Poziția Parohiei a fost foarte tranșantă și foarte clară - nu vor să o vândă. Ne-au spus că ei au făcut concesii destule, dacă cereau chirie la nivelul impus de Guvern, 10 lei/mp/lună înmulțit cu 7.000 mp, ajungeam la un milion de lei pe an aproape. (...) Ei au spus: Nu vrem să o dăm în proprietate. (...)”.

Nu este exclusă nici varianta unui proces intentat de municipalitate Ministerului Dezvoltării.

Foto: Facebook CNLR Bistrița

1806 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro