Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  37 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



LIVE TEXT: Află cine a câștigat primăriile în Bistrița-Năsăud

10/06/2012 23:28:49  
Primele rezultate ale alegerilor locale 2012 încep să se contureze după votul paralel făcut de formațiunile politice înscrise în cursă. Află care sunt primarii care au rămas în funcții și care sunt marile surprize ale acestor alegeri locale. Rezultatele prezentate mai jos nu sunt oficiale și se bazează pe informațiile primite din teritoriu.

Ștefan Sângeorzan ar fi pierdut Primăria Feldru

Numărătoarea paralelă a voturilor arată că actualul primar al comunei Feldru ar fi pierdut alegerile în favoarea candidatului PDL.

Primăria Sînmihaiu de Câmpie, câștigată de liberalul Ioan Mate

Primarul în funcție al comunei Sînmihaiu de Câmpie, Fiscutean Ioan, a fost schimbat de liberalul Ioan Mate, care ar fi câștigat cu peste 40 la sută din sufragii.

Măgura Ilvei și Lunca Ilvei, Maieru, Rodna, rămân la PD-L

Primarul Valer Avram (PD-L) primarul din Măgura Ilvei, Flaviu Lupșan (PD-L) - primarul în funcție de la Lunca Ilvei, Alexandru Nășcan de la Rodna își păstrează fotoliile de primari. Dumitru Vasile - fost viceprimar al comunei Maieru a câștigat cu o majoritate covârșitoare Primăria Maieru.

Primăria Rebra rămâne la USL

Actualul primar al comunei Rebra, Ștefan Danci (USL), a fost reconfirmat în funcția de primar.

Olimpiu Neamț ar fi pierdut Primăria Livezile

Numărătoarea paralelă arată că la Primăria Livezile sunt schimbări, actualul primar, Olimpiu Neamț, pierzând la voturi în favoarea contracandidatului de la PNL, Traian Simionca.

Primăria Spermezeu merge la PD-L, dar primar rămâne Sorin Hognogi

Sorin Hognogi, primarul în funcție al comunei Spermezeu, a câștigat alegerile cu peste 80 la sută din voturi. Așadar, Primăria Spermezeu trece la democrat liberali, după ce Hognogi a schimbat partidul.

Vasile Labă (PD-L) rămâne primar la Bistrița-Bârgăului

Actualul primar al comunei Bistrița-Bârgăului, Vasile Labă (PD-L), rămâne în funcție după ce și-a adjudecat primăria cu peste 80 la sută din voturi.

Rebrișoara merge la PD-L

Candidatul PD-L la Primăria Rebrișoara, Viorel Clapău, ar fi câștigat primăria în fața contracandidatului USL, fiul fostului primar Nicolae Bodiu, decedat în urmă cu câteva săptămâni.

Primăriile Budești, Lechința și Chiuza rămân la USL

Vasile Codrea (USL) a fost reconfirmat în funcția de primar al comunei Budești, care astfel rămâne la USL. Primăria Lechința va fi condusă în următorii 4 ani tot de Romeo Florian (USL). Grigore Bradea, primarul din Chiuza, rămâne în funcție după ce ar fi câștigat un nou mandat. 

La Salva, atât USL, cât și PD-L anunță că au câștigat

Numărătoare de voturi cu bucluc la Salva. După zeci de pene de curent și o numărătoare asiduă a voturilor, atât USL cât și PD-L anunță că au câștigat alegerile. Inițial, primele informații arătau  că ar fi câștigat Ioan Angelini (PD-L), iar Gheorghe Onul, primarul în funcție de 12 ani, ar fi pierdut. Între timp însă și USL l-a anunțat câștigător pe Gheorghe Onul. Deocamdată nu se știe cu siguranță care este  câștigătorul funcției de primar la Salva.

Primăria Chiochiș, Dumitra și Dumitrița rămân la PD-L

Primarul Vasile Silași rămâne în funcție la Primăria Chiochiș, ca și Dumitru Bălăjan, primarul comunei Dumitra. Și la Dumitrița rămâne în funcție Vasile Moga. Toate primăriile aparțin PD-L.

La Ilva Mare, Ilva Mică, Teaca și Galații Bistriței rămân în funcție primarii

Primăriile Ilva Mare și Ilva Mică vor fi conduse în continuare de primarii PD-L, Alexandru Anca, respectiv Aurel Horea. La Teaca a câștigat Iustian Muntean (USL) și la Galații Bistriței rămâne în funcție Vasile Găurean (tot USL). 

USL adjudecă primăriile Coșbuc, Romuli și Ciceu-Mihăiești

Primarul din Coșbuc, Niculae Anghel, a fost reales pentru un nou mandat de primar. La Ciceu Mihăiești a fost reconfirmat în funcție Valentin Mureșan (PSD). Liberalul Ioan Monița și-a adjudecat Primăria Romuli cu peste 80 la sută din voturi.

Primăria Matei rămâne la PD-L

Vasile Encean a câștigat un nou mandat la conducerea Primăriei Matei. Encean face parte din PD-L

Miceștii de Câmpie rămâne la liberali

Liberalul Dumitru Bendean rămân în funcție la primăriile Mărișelu și Miceștii de Câmpie.

Prundu Bârgăului merge la Doru Crișan (PD-L)

Primăria Prundu Bârgăului va fi condusă în următorii patru ani de democrat liberalul Doru Crișan, care a câștigat fotoliul de primar în fața primarului în funcție Ilie Avram (PNG).

Primăriile Negrilești, Poiana Ilvei și Nimigea rămân la USL

Primăria Negrilești a fost câștigată de actualul primar, Ioan Pugna, iar la Poiana Ilvei scaunul de primar a fost adjudecat de Eugen Bența, tot USL. Mircea Runcan, tot USL, câștigă un nou mandat la Primăria Nimigea.

Milașul, Uriu, Șieu și Șieu Odorhei, adjudecate de actualii primari în funcție PSD

Primăria Milaș va fi și în continuare condusă de Iosif Gabor, actualul primar (PSD). La Șieu Olimpiu Napeu a confirmat un nou mandat de primar.

La Șieu Odorhei râmăne primar Sfintean Sorin Ioan (PSD). Petru Șerban va conduce în continuare Primăria Uriu, adjudecându-și un nou vot.

Câte o primărie pentru UDMR, PP-DD și PC

Primăria Braniștea a fost câștigată de UDMR. PP-DD a câștigat Primăria Căianu Mic cu un tânăr de numai 23 de ani, Paul Știr. Partidul Conservator a câștigat la Leșu.

Primăria Telciu rămâne la Sever Mureșan (PD-L)

După ce au stat aproape patru ore fără curent în secțiile de votare, s-au numărat voturile și la Telciu. Numărătoarea paralelă îl dă câștigător pe actualul primar PD-L, Sever Mureșan.

Și Primăria Parva merge la PD-L

Primăria Parva a fost câștigată de democrat liberalul Ioan Strugari, care astfel îl înlocuiește după 20 de ani pe Gheorghe Stelian (PSD).

Runcu Salvei și Nușeni rămân la PD-L. Mărișelu trece tot la PD-L

Primăriile Runcu Salvei și Nușeni au fost câștigate de primarii în funcție ai PD-L, Anchidim Pavelea și Ioan Mureșan. Și Primăria Mărișelu trece de la liberali la democrat liberali, dar cu actualul primar în funcție, Toma Someșan, reconfirmat pentru un nou mandat.

PSD rămâne cu primarii de la Monor, Josenii Bârgăului și Petru Rareș

Primarul din Monor Ioan Cira rămâne în fruntea comunei și este susținut de PSD la fel ca și Vasile Cocos din Petru Rareș. La Josenii Bârgăului Tudorel Ciotmonda, actualul primar a fost ales pentru un nou mandat.

Liberalii câștigă Silivașu de Câmpie,Șieuț, Tiha Bârgăului și Urmeniș

Fostul viceprimar PD-L din Silivașu de Câmpie, Ioan Cămărășan, a candidat pentru PNL la funcția de primar al comunei și a câștigat. Actualul primar de la Tiha Bârgăului, Vasile Dologa, a fost și el reconfirmat în funcție. Primăria Urmeniș revine tot unui liberal, tot primar în funcție, Dumitru Tomșa. Și la Șieuț a câștigat candidatul PNL din cadrul USL, Ioan Dedean.

Încă 4 primării la PD-L: Șieu Măgheruș, Șintereag, Târlișua și Zagra

Primarii din Șieu Măgheruș și Șintereag ai PD-L rămân în funcție, Sorin Mintitean și Ioan Bob primind un nou mandat din partea alegătorilor.  Și Târlișua și Zagra trec la PD-L. La Tărlișua a câștigat actualul viceprimar, Vlăduț Axente Purja, iar la Zagra, primarul în funcție Dumitru Bușcoi, cu peste 76 la sută.

Ciceu Giurgești merge la USL

Primăria Ciceu Giurgești a fost câștigată de USL, actualul primar, Constantin Rusu fiind reales.

24219 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro