Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  19 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Linia Verde duce la desființarea parcărilor de pe Gheorghe Șincai și Dornei

22/02/2018 16:21:38 Ana ȘTEFĂNEL  
Consilierii municipali au dezbătut azi proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor pentru Linia Verde. Autobuzele electrice, prin traseul lor, vor duce la desființarea parcărilor de pe străzile Gheorghe Șincai și Dornei și se va circula pe dublu sens.

Modificări în trafic în municipiul Bistrița, odată ce proiectul Linia Verde va fi finalizat. Cele mai importante schimbări sunt cele care prevăd desființarea parcărilor de pe străzile Gheorghe Șincai și Dornei, pentru că autobuzele noi vor circula pe ambele sensuri de mers - după cum a explicat proiectantul.

 

În opinia primarului Ovidiu Crețu, Linia Verde va reprezenta un progres pentru Bistrița, va reduce poluarea în oraș și va fluidiza traficul.

 

 «Comisia Europeană finanțează acest lucru, iar noi doar ne aliniem la o politică care s-a dovedit a fi bună în Uniunea Europeană, aceea de a facilita utilizarea altor mijloace de transport, în afară de mașini. De aceea o să avem acest traseu. E normal să ducem cetățenii în aceste zone (n.r. zona centrală) cu mijloace de transport în comun pentru că mașinile tind să blocheze arterele de circulație», a declarat primarul Ovidiu Crețu, care a subliniat și faptul că acest proiect respectă toate criteriile impuse de Uniunea Europeană.

 

Autobuzele electrice vor circula alături de mașini pe sensul de coborâre pe străzile Gheorghe Șincai și Dornei, iar pe sensul de urcare vor circula strict autobuzele electrice.

 

Traseul nou de transport public va fi Unirea - Calea Moldovei - Gen. G. Bălan - Bistricioarei - Piața Petru Rareș - Piața Unirii - Dornei, Gh. Șincai – Independenței - Libertății - Viișoara.

 

Linia Verde de transport cu autobuze electrice costă aproximativ 10 milioane de euro.

 

Proiectul de hotărâre a fost aprobat cu 16 voturi «pentru» și cinci «abțineri».

5971 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro