Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  51 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



La Parva, un nou primar după 23 de ani

13/06/2012 16:51:02 Mariana NASAUDEAN  
Să fii primar după ce comuna a fost condusă 23 de ani de altcineva, nu este lucru tocmai uşor. Noul primar de la Parva, Ioan Strugari, are proiecte măreţe în fruntea comunei pentru următorii pentru ani. Pe lângă iniţiativele personale, acesta intenţionează să implementeze şi proiectele fostului primar, căruia, de altfel, i-a cerut să fie viceprimar

Ioan Strugari a candidat la alegerile din acest an din partea Partidului Democrat Liberal şi conform acestuia, a obţinut cu 365 de voturi mai mult decât fostul primar, Gheorghe Stelian.

„Am mai multe lucruri pe care vreau să le fac pentru comună şi pentru oameni. Cele mai importante lucruri pe care vreau să le fac, care sunt absolut necesare în localitate, sunt aducţiunea de apă şi curent la toţi locuitorii pentru că încă există copii care învaţă la lampa cu petrol”, a explicat acesta pentru Bistriţeanul.ro.

Planurile pentru comună ale noului primar nu se opresc aici. Încă un lucru pe care vrea neapărat să îl facă pentru consătenii lui este să termine construcţia bisericii ortodoxe. Mai mult, acesta se gândeşte să exploateze şi potenţialul turistic al localităţii pe care o va păstori şi să dezvolte agroturismul în zonă.

Pentru a folosi experienţa bogată a fostului primar în următorii patru ani, Ioan Strugari spune i-a propus lui Gheorghe Stelian să fie viceprimar, însă acesta l-a refuzat. Noul primar a văzut cum stă treaba cu administraţia în ultimii patru ani, când a fost consilier local, astfel că ştie de unde să înceapă.

„Deocamdată aştept instalarea în primărie şi apoi mă voi putea apuca de muncă”, a mai precizat acesta.

În timp ce Ioan Strugari abia aşteaptă să se apuce de muncă, fostul primar care a păstorit comuna 23 de ani, ia în calcul posibilitatea pensionării şi nu îşi doreşte decât să fie sănătos.

Povestea celui care a stat în fruntea comunei Parva 23 de ani este una deosebită. În anul revoluţiei, acesta a fost ales primar în Viişoara, însă lucra ca şi viceprimar. Chiar în ziua de Crăciun consătenii lui au mers la Viişoara, de unde l-au luat acasă. De atunci, Gheorghe Stelian a rămas în funtea comunei ca şi primar şi la fiecare scrutin a câştigat fără probleme.

La instalarea lui în funcţie nu exista curent decât în mijlocul satului. După 20 de ani comuna are reţele de apă şi canalizare, drumuri asfaltate şi chiar o bază sportivă dotată cu nocturnă.

6031 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro