Bucătarul contelui Dracula şi-a luat rolul în serios: şi-a pus deja şorţul (pătat, ce-i drept, cu sânge de vampir sau drăcuşor) şi s-a apucat de gătit meniurile speciale cu care contele Dracula îşi va întâmpina oaspeţii de seamă sâmbătă seara, după apusul soarelui.
Pregătirile sunt în toi la Castelul Contelui Dracula din Pasul Tihuţa! Toată suflarea castelului se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru marele bal al vrăjitoarelor care va începe sâmbătă seara, după ce soarele ucigaş de octombrie va apune în spatele munţilor.
Bucătarul Contelui Dracula nu-şi mai vede capul de atâta treabă: pentru satisfacţia culinară a contelui şi a oaspeţilor săi, maestrul bucătar are de pregătit costiţele de drac, aripioarele de vampir şi de liliac, specialitatea din ceafă de strigoi, ficăţei de vrăjitoare, pulpiţe de vampiriţe dezosate, frigărui de vârcolaci picante, cârnăciori picanţi în ţepuşă, fleică de drac bine rumenită dar şi celebrele bărbăţii de vampir distruse!
Toate sortimentele de mâncare şi delicatesele pregătite de maestrul bucătar vor fi din plin condimentate cu usturoi, pentru ca forţele malefice ale vrăjitoarelor poftite la bal să nu le depăşească totuşi pe cele ale Contelui Dracula!
Pentru ca oaspeţii să se simtă impecabil, s-au pregătit şi oferte speciale de cazare în apartamentele diavoleşti ale contelui Dracula: cei care se încumetă să poposească peste noapte în cavourile sau odăile castelului sunt invitaţi să-şi facă rezervare la numărul de telefon 0263/264.010.