Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  47 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015La Căianu Mic, administrația pune preț pe cele sfinte!

30/10/2012 13:12:07 Iulia STUPINEAN  
Indiferent de confesiune, lăcașurile de cult din comuna Căianu Mic nu sunt uitate la capitolul investiții! Fie că este vorba de lucrări de pavare a curților interioare sau de aprovizionarea cu lemne pe timp de iarnă, toate bisericile sunt tratate de noua administrație, de la egal la egal.

În paralel cu o serie de investiții derulate în prezent în comuna Căianu Mic din județul Bistrița – Năsăud, lucrările sunt în toi și la lăcașurile de cult. La Biserica Ortodoxă din satul Căianul Mare se lucrează de zor zilele acestea la pavarea curții interioare pe o suprafață de 270 de metri pătrați.

“Suntem aproape de finalizare. Estimez că vom fi gata cu pavarea la începutul lui noiembrie. Deocamdată am început cu această biserică, dar lucrările de acest gen vor continua pe toată durata mandatului meu la fiecare biserică în parte, indiferent de confesiune”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr.

Administrația locală din Căianu Mic asigură totodată că pe timp de iarnă, fiecare lăcaș de cult din comună va primi din partea primăriei câte 8 metri cubi de material lemons pentru încălzire. La ora actuală, în comuna Căianu Mic sunt nouă biserici: trei penticostale, o biserică baptistă, patru biserici ortodoxe și o mănăstire în satul Dobric.

6767 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro