Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  35 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



La Banca Transilvania, donații DOAR cu buletinul sau pașaportul dacă n-aveți cont!

05/06/2015 18:45:15 Claudia ANDRON  
Am eu o vorbă care, din când în când, se adeverește: Când vrei să faci un lucru bun, toți dracii îți închid ușile. Când vrei să faci un lucru rău, aceiași draci îți deschid ușor toate ușile. Să nu mai credeți în zânii sau zânele de la Banca Transilvania!!! Nu există.

Toată săptămâna ba n-am avut timp, ba când am avut timp n-am avut banii să merg la bancă să fac o donație pentru Alex Toma. Astăzi, vineri, cu puțin înainte de ora 17.00, iar îmi doresc insistent să ajung la bancă. Verific pe net programul și constat că toate sucursalele se închid la ora 17.00, doar cea de pe strada Gării e deschisă până la 17.30. Fug că nu-i de stat!
Îmi iau haina pe dos (mă anunță o doamnă drăguță în bancă), iau copiii în mașină, întârziem premeditat la orele de engleză de la Centrul Educational, o iau glonț către bancă și intru pe ușa băncii pe la 17.15.
Îi spun doamnei de la ghișeu că vreau să fac o donație, o întreb dacă are cumva la îndemână contul lui Alex. Nu-l are, îl caut rapid pe Bistriteanul Ro, îl găsesc și i-l dau. Îi dau banii și mă anunță că trebuie să-i dau buletinul. Nicio problemă. Mă uit în portofel, nu-l găsesc în locul știut. Caut, scotocesc, întorc geanta pe dos, doamna exasperată îmi aruncă banii:
- Luați-vă banii!
Din acest moment am început să mă încing. Încerc să mă abțin și caut mai departe buletinul în nenorocita de geantă. Nu-l găsesc și pace. Încerc s-o conving pe doamna că îmi știu toate datele din buletin, CNP, serie, număr ... am permisul, cartea de alegător... La care ea, cu sictir:
- Ce carte de alegător... e expirată...
- Nici măcar nu v-ați uitat la cartea de alegător și spuneți că e expirată. Nu-i!! - îi strig.
Ăsta a fost momentul în care lampa rațiunii mi s-a stins. Dumnezei și sfinți am coborât din cer pe pământ, fix în Banca Transilvania de pe Gării, din Bistrița!
Locul unde nu poți face o donație dacă nu te identifici fix cu buletinul sau pașaportul, alte acte nu-s valabile sau nu-s de luat în seamă!
Am făcut depuneri și la alte bănci unde n-aveam cont și am găsit bănci în care nu-ți cereau decât datele din buletin dacă nu-l aveai cumva, ăia făceau orice să încaseze banii și să-și ia comisionul.
Aici, doamna juca cartea diavolului invocând orice ca să nu ia banii. Ea respecta regulile băncii doar și rezolvare nu era nici una. Nu se poate, doamnă, nu se poate!
Ia-ți banii, ia viteză că e ora închiderii și n-ai nici buletin!
M-am gândit, după ce m-am calmat, că ar fi putut, dacă vroia, să-mi ofere buletinul ei sau să-i aduc luni dimineață nenorocitul de buletin pe care-l uitasem în xeroxul de la Vodafone. A vrut doar să iau viteză că deja era 17.25 și eu îi încurcam programul de închidere.
Clocotind de nervi am ieșit, promițându-le că nu rămân datoare și moral o să plătească lipsa de omenie.
Morala:
1. Luni, cu buletinul într-o mână și banii în alta mă duc și depun banii pentru Alex. Nu mă poate opri nimeni, am recuperat între timp și buletinul de la Vodafone. Așa să faceți și voi, nu vă lăsați opriți de nimic! Patru zile am tot încercat să ajung și când am ajuns, în ultimele 15 minute din programul acestei săptămâni, tot n-am putut depune că n-a vrut doamna să încalce o nenorocită de regulă.
2. Nu am avut și n-o să am veci nici pe persoană fizică, nici pe firmă, cont la Banca Transilvania. Este a doua oară când mi se întâmplă faza cu buletinul și NUMAI în Banca Transilvania, unde nu găsești omenie și suflet, numai reguli stupide.
Personal, mai bine plătesc comisioane mai mari la altă bancă decât să susțin nesimțirea lor și reguli cărora nu le găsesc logica. Nu eram un infractor și nu vroiam decât să fac o amărâtă de donație.

Conturile în care puteți să faceți donații dacă vreți și voi să-l ajutați pe Alexandru Andrei Toma, băiețelul din Beclean suferind de leucemie, sunt deschise la Banca Transilvania pe numele Toma Gabriel Antoniu:

RON – RO34 BTRL 0060 1201 D508 29 XX

EURO- RO09 BTRL 0060 4201 D508 29XX

Mai multe detalii despre acest cazul lui Alex găsiți aici:

Diagnosticat din nou cu leucemie, Alex Toma are nevoie de ajutorul nostru! Uniți, îi putem salva viața

4478 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro