Un deliciu! Asta au pregătit cei de la AJVPS BN astăzi la concursul "Vânătoare la ceaun", iar reţeta a fost bine apreciată de pubic şi juriu. Sercretul îl cunoaşte doar maestrul bucătar care spune că dacă faci totul cu dragoste nu are cum să nu îşi iasă bine.
AJVPS BN a mai concurat şi în alţi ani la competiţia "Vânătoare la ceaun", însă în acest an a făsut senzaţie cu un preparat ce e demn de toate laudele.
"Medalion de cerb pregătim, cu sote de ciuperci trase în unt. La sote-ul de ciuperci am folosit creasta cocoşului, gălbiori şi hribe. După ce totul e gata punem şi puţin vin de casă dar şi coniac pentru că îi dau un gust extraordinar", ne-a povestit Ioan Borodi, unul dintre bucătarii echipei AJVPS BN.
Vânătorul nu ne-a dezvăluit toate secretele preparatului însă ne dă asigurări că oricine gustă e cucerit de aromele care îi invadează papilele gustative.
Carne proaspătă şi ingrediente aromate, condimente secrete şi puţină dragoste - asta spun bucătarii şi vânătorii că fac ca mâncarea de vânat să fie bună.
Iar medalionul de cerb a fost un deliciu apreciat şi răsplătit cu marele premiu de juriul de la "Vânătoare la ceaun".
Preparatul a fost asezonat cu cartofi copţi şi murături, iar pofticioşii care s-au adunat în jurul echipei AJVPS BN nu au regretat că au aşteptat să treacă jurizarea pentru a gusta din bunătăţile pregătite de vânători.