Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  75 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



ÎPS Andrei Andreicuț către bistrițeni: ”Hristos ne va judeca pe toți după faptele noastre”

20/12/2012 11:46:13 Claudia ANDRON  
Campania De Crăciun fii mai bun, organizată în acest an de Bistrițeanul.ro și Mănăstirea Nușeni se desfășoară cu binecuvânarea ÎPS Andrei Andreicuț. VEZI mesajul mitropolitului pentru bistrițeni:

”Mesajul îl luăm din Sfânta Scriptură: La a doua venire Domnul Hristos ne va judeca pe toți după faptele noastre. Și citim din Evanghelia după Matei, capitolul 25, că pe cei buni îi va pune de-a dreapta și le va zice ”veniți binecuvântații părintelui meu de moșteniți împărăția Cerurilor cea pregătită vouă pentru că flămând am fost și mi-ați dat să mănânc, însetat am fost și mi-ați dat să beau, gol am fost și m-ați îmbrăcat, bolnav am fost și m-ați cercetat”. Ei, întemeindu-ne pe aceste cuvinte, întotdeauna trebuie, dar mai ales în jurul marilor sărbători, să facem acte de caritate. Așa că  pe toți credincioșii din orașul Bistrița și nu numai, din județul Bistrița-Năsăud, îi îndemnăm să facă acte de caritate în preajma sărbătorii Nașterii Domnului pentru că Domnul Hristos nu se lasă dator și pe măsura mărinimiei lor le va răsplăti”.

Prins într-un program foarte încărcat în această perioadă, cu grupuri de colindători aștepând la ușă să-l colinde, mitropolitul Clujului, Albei, Crișanei și Maramureșului, Înalt Prea Sfințitul Părinte Andrei Andreicuț și-a găsit câteva clipe pentru a transmite bistrițenilor mesajul său.

În acest an, campania ”De Crăciun fii mai bun” se bucură de binecuvântarea Înalt Prea Sfințitului Părinte Mitropolit, iar alături de echipa Bistrițeanul.ro în organizarea campaniei, identificarea cazurilor și strângerea de pachete pentru familiile sărace din județ s-a implicat activ Mănăstirea Nușeni, iar astfel acțiunea a căpătat o foarte mare amploare.

Astăzi și mâine, la redacția Bistrițeanul.ro din incinta Sălii Polivalente (etaj I), dar și la Mănăstirea Nușeni se strâng pachetele pregătite de bistrițeni pentru familiile sărace identificate în cadrul campaniei, urmând ca sâmbătă, alături de voluntari să mergem pe trasee pentru a împărți tuturor darurile.

Jucăriile se adună în sacul lui Moș Crăciun lăsat la magazinul Universul Jucăriilor din incinta Winmarkt până mâine seară, ora 20.00. Jucăriile trebuie să fie doar curate și complete, chiar dacă au fost folosite.

3281 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro