Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  22 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Ionuţ Simionca-Preşedinte PMP Bistriţa-Năsăud: Asta NU trebuie să se întâmple!

15/11/2016 17:36:59  
IUBESC judeţul Bistriţa-Năsăud, pentru asta m-am întors ACASĂ! După 11 ani în SUA, departe de casă, departe de familie, de prieteni, de tot ce îmi este drag, m-am întors ACASĂ. Am găsit un judeţ sărac, fără direcţie aflat la coada tuturor clasamentelor naţionale.

Am găsit aceeaşi politicieni corupţi, care ne mint de fiecare dată când sunt alegeri şi care apoi îşi urmăresc doar interesele personale şi de partid.

Am găsit politicieni tineri, dar total neperformanţi, care au stat câţiva ani în Consiliul Judeţean sau Parlament şi care nu au facut nimic pentru judeţul NOSTRU, promovaţi, controlaţi şi manevraţi din spate de politicieni corupţi.

Aceşti politicieni cu mult tupeu, nesimţire si totală lipsă de respect pentru noi, locuitorii judeţului Bistriţa Năsăud, ne cer votul din nou. Vor din nou să ajungă în Parlamentul României. ASTA NU TREBUIE SĂ SE ÎNTÂMPLE!

ASTA NU ÎNSEAMNĂ SCHIMBAREA CLASEI POLITICE!

SISTEMUL POLITIC ACTUAL ESTE DEFECT.

AVEM NEVOIE DE O NOUĂ CLASĂ POLITICĂ!

Trebuie să alegem alţi oameni pentru Parlament, oameni care să ne cunoască problemele şi să fie preocupaţi de rezolvarea acestora care să facă din Bistriţa-Năsăud un judeţ de care să fim mândri, în care copiii noştri să-şi dorească să rămână şi în care fraţii şi prietenii noştri plecaţi în străinătate, să-şi dorească să se întoarcă.

Deşi sunt de puţin timp în politică lupt împotriva SISTEMULUI POLITIC ACTUAL şi dacă toţi cei care simt la fel vor merge la vot sunt sigur că VOM SCHIMBA ACTUALA CLASĂ POLITICĂ! Pentru asta am hotarât să mă implic, PENTRU ASTA CANDIDEZ!

Ionuţ Simionca

Preşedinte PMP Bistriţa-Năsăud

Candidat la Camera Deputaţilor  

(P)

2718 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro