Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  16 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Ioan Turc (PNL): Liviu Dragnea, acest Al Capone de Teleorman, dă o palmă tuturor românilor!

13/11/2017 12:02:21 Ana ȘTEFĂNEL  
PNL Bistrița-Năsăud critică în continuare modul în care PSD guvernează România. Ioan Turc acuză PSD că a luat măsuri foarte proaste, care vor avea efecte dezastruoase asupra acestei țări. De asemenea, îl critică dur pe președintele PSD Liviu Dragnea, pus astăzi sub acuzare într-un nou dosar.

„Guvernarea PSD este vădit iresponsabilă, bazată pe minciună și nenorocește perspectivele economice ale României. PSD și-a trădat electoratul, a pierdut legitimitatea de a guverna țara. Cel mai bun lucru pe care ar putea să îl facă ar fi să fugă pe scara de incendiu de la Palatul Victoria. Puterea de cumpărare scade și sunt afectate toate categoriile sociale. Rata inflației, anunțată de către BNR, ajunge la 2,7% față de 0,2% la începutul anului. Scade puterea de cumpărare a leului în raport cu euro (...). Cresc ratele la bănci și sunt afectați toți cei care au credite, nu puțini. (...). Este efectul advers al politicii agresive de împrumuturi pe care PSD o face. (...). Cresc prețurile la carburanți, electricitate și gaze. Carburanții s-au scumpit la pompă cu 12%, noiembrie vs. august. Electricitatea s-a scumpit cu 7% în octombrie față de septembrie și cu 12% față de decembrie 2016. Există semne de întrebare cu privire la asigurarea necesarului de gaze în această iarnă, mai ales dacă va fi o iarnă mai grea. Îndatorarea accelerată a României ne afectează pe toți. Datoria guvernamentală a ajuns la 39,8% din PIB.

Investițiile sunt 0, este cel mai mici nivel al investițiilor din ultimii 10 ani, după ce România a devenit membră UE. (...) PSD a promis în 2017 investiții cu 12 miliarde lei peste cele din 2016. Investițiile private scad drastic, sunt cu 20% mai mici față de anul trecut pe primele 9 luni. Deficitul bugetar este aproape dublu față de 2017, fapt care invalidează fără drept de apel toată retorica PSD cu privire la prestația Guvernului. Pentru a se încadra în ținta de deficit de 3%, PSD a tăiat și bruma de bani alocată pentru investiții la ultima rectificare bugetară. Discutăm despre un minus de 10 miliarde lei. Comisia Europeană estimează pentru 2018 deficit de peste 4%”, a declarat Ioan Turc.

De asemenea, președintele PNL Bistrița-Năsăud a comentat și modul în care Liviu Dragnea s-a prezentat astăzi la DNA, fiind pus sub acuzare într-un nou dosar pentru abuz în serviciu, fraudă cu fonduri europene și grup infracțional organizat.

„Domnul Liviu Dragnea a ajuns la DNA în această dimineață. A oferit un spectacl grotesc, fiind așteptat și aplaudat ca starurile rock pe vremuri, de Claudiu Manda, Marian Neacșu, Paul Stănescu, doamna Andreea Cozma. Spectacolul gratuit și grotesc pe care îl oferă Liviu Dragnea și PSD e o palmă pe obrazul României, pe obrazul fiecărui român. E un afront la adresa tuturor oamenilor cinstiți din această țară, a oamenilor care respectă legea, care au încredere în sistemul de justiție din România. Această postură a lui Liviu Dragnea în care pozează, de Al Capone de Teleorman, nu face cinste nimănui”, a completat Ioan Turc.

 

2191 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro