Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  30 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Ioan Deneș – Năsăud, Sângeorz Băi și Beclean trebuie să fie orașe adevărate, nu doar cu numele!

04/12/2012 09:25:13  
Candidatul USL la Senat - Colegiul 2, zonă care include orașele Năsăud, Sângeorz Băi și Beclean, își asumă responsabilitatea de a face tot ce-i stă în putință ca cele trei localități să aibă parte, de o dezvoltare unitară. Ioan Deneș vrea să aducă investitori în cele trei orașe, să fie atractive pentru tinerii în căutare de locuri de muncă.

Ioan Deneș pleacă de la exemplul orașului Beclean, condus de fratele său, Nicolae Moldovan, care, prin proiecte cu finanțare europeană și o administrare corectă, a cunoscut în ultimii ani o dezvoltare, pe segmentul turism, fără precedent pentru o așezare urbană de mici dimensiuni.

Candidatul USL la Senat în Colegiul 2 spune că transformarea orașelor Năsăud, Sângeorz Băi și Beclean în zone cu potențial economic real nu este doar un proiect ambițios, ci unul realizabil. Ioan Deneș consideră că, deși Becleanul este bine așezat pe harta turismului regional și se simte deja impactul investițiilor realizate cu bani europeni, în zonă trebuie dezvoltată partea de industrie, pentru crearea de noi locuri de muncă.

Năsăudul și stațiunea Sângeorz Băi sunt, de asemenea, în atenția candidatului USL la Senat în Colegiul 2. Ioan Deneș spune că, pentru a se elimina dezechilibrul între orașele mici din județ, va susține fără rezerve la București proiectele administrațiilor locale, va face lobby pentru atragerea de finanțări în zonă și va colabora cu specialiști în domeniul afacerilor și în negociere, pentru a face cunoscut potențialul economic al Năsăudului, Becleanului și al stațiunii Sângeorz Băi atât în țară, cât, mai ales în străinătate.

Liberalul Ioan Deneș susține că în demersul său va ”juca” pe terenul localităților din străinătate înfrățite cu Năsăudul, Becleanul și Sângeorz Băi, iar acolo unde nu sunt suficiente astfel de protocoale va da o mână de ajutor administrațiilor locale să identifice noi parteneri externi.

Candidatul USL spune că se va implica direct în organizarea unor evenimente de prezentare a oportunităților economice ale celor trei orașe din colegiul său în localitățile ”surori”, pentru potențialii investitori de acolo. În ceea ce privește promovarea posibilităților de afaceri din Năsăud, Ioan Deneș afirmă că, în demersul său, va solicita sprijinul reprezentanților firmelor de textile și mase plastice din zonă, care au demonstrat că investitorii pot găsi un spațiu de dezvoltare propice în orașul academicienilor.

Pentru Sângeorz Băi, Ioan Deneș are în plan să promoveze potențialul imens al apelor minerale, atât ca bază pentru tratament în stațiune, cât și de îmbuteliere a lor. În opinia lui Ioan Deneș, în Năsăud și Sângeorz Băi s-au realizat sau sunt în curs de derulare proiecte mari de modernizarea a infrastructurii, ceea ce este un avantaj ce trebuie folosit pentru atragerea investitorilor.

În ceea ce privește orașul Beclean, Ioan Deneș vrea să folosească puterea exemplului oferit de industriașii mari din zonă, din metalurgie, dar și posibilitățile de dezvoltare a unor afaceri în domeniul serviciilor de turism, complementare proiectului Figa.

Ioan Deneș spune că nu va ezita să folosească pârghiile legale din Parlament, respectiv grupurile de lucru cu străinătatea și va duce informații despre posibilitățile de afaceri din Năsăud, Beclean și Sângeorz Băi peste tot în lume unde va avea ocazia.

Candidatul USL la Senat, în Colegiul 2, se angajează, de asemenea, să facă demersuri pentru continuarea proiectelor de infrastructură începute în orașele din Bistrița-Năsăud, necesare unei dezvoltări reale.

IOAN DENEȘ - candidat USL Colegiul uninominal 2 – Senat prin Biroul de presă al USL BISTRIȚA-NĂSĂUD

2649 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro