Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  42 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Inspectorul Dinu Onița, pe locul 4 la femei, Cristian Berari, lanterna roșie! Vezi ce-au făcut VIP-urile la Crosul Gabi Szabo!

12/05/2015 10:46:02 SPORTUL BISTRITEAN  
La două zile după eveniment, firma care s-a ocupat cu cronometrajul la Gabi Szabo Run Fest a făcut publice rezultatele complete la toate categoriile de alergători. Astăzi, odată cu listele finale, au apărut și primele zâmbete pe seama alergătorilor.

Sportulbistritean.ro a fost singura publicație care v-a prezentat rezultatele bistrițenilor din concurs la câteva minute după încheierea crosului, însă doar cele mai importante.

Astăzi, odată cu listele finale, au apărut și primele zâmbete pe seama alergătorilor. Zâmbete răutăcioase, evident, fiindcă marea performanță a tuturor participanților a fost deja atinsă prin trecerea liniei de sosire indiferent pe ce poziție.

Unul dintre cei mai remarcați alergători a fost, fără îndoială, jurnalistul Cristian Berari, de la AS-TV. Curajos, el s-a încumetat să se înscrie la start, fără o condiție fizică pe măsura evenimentului. Totuși, cu o mare ambiție, a terminat cei 4 kilometri ai categoriei Open, în 30 de minute și 43 de secunde, ultimul dintre cei 53 de participanți, la două minute de penultimul și la aproape 18 minute de prima poziție. Durdunelul realizator TV merită felicitat în ciuda locului ocupat, dar ne-am permite să-i sugerăm un control medical înaintea unor alte provocări de acest gen.

Inspectorul de educație fizică și sport Dinu Onița a fost și el printre concurenți. Cu un fizic de invidiat la peste 40 de ani și cu specializarea atletism pe diploma de studii, Onița era favorit la prima jumătate a categoriei Open. Numai că ne așteptam să se înscrie la bărbați, nu la femei, așa cum apare pe lista de concurs. Cu 20 de minute alergate, el a fost al 4-lea la openul de 4 kilometri feminin și puțin a lipsit să nu fie premiat. Timpul său îl plasează în jurul poziției 30 la masculin, cam pe acolo pe unde s-a clasat și prietenul său Cristi Jeican, profesor de sport la Școala Generală 1, cu care Onița a alergat braț la braț.

O surpriză plăcută a fost Alexandru Toniuc, care a alergat împreună cu băieții săi la acest cros. La 48 de ani, timpul său (23 de minute pe 4 kilometri), a fost mai mult decât onorabil și a reprezentat cu succes clasa politică bistrițeană în această întrecere. Demn de apreciat a fost și directorul Școlii de muzică, Claudiu Șular, care s-a înscris la openul de 8 kilometri și a terminat cursa pe locul 19 din 36, la 5 poziții și un minut în fața lui Zsolt Gyongyossy, vedeta crosului mare.

Gabi Szabo și Radu Moldovan au alergat în afara concursului. Ministrul a anunțat că va ține ritmul cu copiii din concurs, iar președintele Consiliului Județean a alergat doar câteva sute de metri și s-a oprit, conștient că nu are forma sportivă necesară.

Citește mai multe știri din sport pe sportulbistritean.ro

3967 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro