Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  55 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Încep să se ocupe locurile la „Gabriela Szabo RunFest”

20/04/2016 10:01:32 Andreea BOJOR  
Organizatorii evenimentului sportiv au limitat în acest an numărul de participanţi la maxim 1.000 şi încă din primele zile cei dornici de mişcare s-au grăbit să se înscrie ca să fie siguri că vor prinde un loc. S-au ocupat deja peste 100 de locuri, cele mai multe înscrieri fiind la traseul de 8 kilometri.

Ajuns la ediţia cu numărul XI, crossul care poartă numele atletei olimpice Gabriela Szabo va avea loc în acest an în 7 mai.  Faţă de anii trecuţi, când traseul era pe Bulevardul Republicii, anul acesta organizatorii au stabilit un alt traseu. Alergătorii vor porni din faţa Primăriei Bistriţa, mai exact din faţa statuii poetului Andrei Mureşanu şi vor alerga pe strada Gheorghe Şincai, apoi pe Bulevardul Independenţei, traseul cel mai lung ajungând până în faţa magazinului Kaufland.

Bine de ştiut este că faţă de anii trecuţi s-au făcut modificări şi la capitolul înscrieri. Anul acest înscrierile se fac doar online, pe pagina oficială a evenimentului (www.runfest.ro), iar data limită de înscriere este 4 mai.

Până acum s-au înscris 118 competitori, cei mai mulţi, mai exact 61 la număr, fiind la traseul Epic care are 8 kilometri. Pentru traseul Standard, care are 4 kilometri, s-au înscris 35 de alergători, iar cei mai puţini înscrişi sunt la traseul Scurt, cel de 2 kilometri, sunt înscrişi 22 de participanţi.

„Sperăm să avem cât mai mulţi participanţi din Bistriţa şi îi invităm pe bistriţeni să se înscrie din timp la competiţia la care Primăria Bistriţa va premia cei mai rapizi alergători cu premii în valoare de 14.000 de lei”, a declarat pentru Bistriţeanul.ro purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistriţa, Mihai Ruşti.

Organizatorii au anunţat că nu se vor mai face înscrieri la faţa locului şi că dacă cele 1.000 de locuri se vor ocupa înainte de 4 mai înscrierile vor fi oprite.

2240 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro