Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  7 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Încep lucrările pentru amenajarea fântânii arteziene de pe strada Zorilor, lângă clădirea ce stă să pice!

31/07/2015 15:14:01 Raluca NECHITI  
Relaxarea lângă fântâna arteziană, care va fi amenajată pe strada Zorilor va fi în realitate una pe muchie de cuțit. Pică sau nu pică clădirea de lângă?!

Muncitorii care lucrează la reabilitarea zonei și construirea axelor turistice au început să amenajeze porțiunea situată la capătul străzii Zorilor, spre Sala Polivalentă, unde pe locul fostelor garaje va fi amenajată o mini piațetă, cu fântână arteziană, bănci și locuri de relaxare. Ura!

De noua investiţie vă puteţi bucura dacă reușiți să vă feriți de cărămizile care pică zi de zi din căsuța de la numărul 20, abandonată de ani de zile.

Amenzile primite de proprietarul căsuței nu au reușit însă să-l convingă pe acesta să ia măsuri pentru a înlătura pericolul ca imobilul să se dărâme în totalitate.

Dacă până acum trecătorii evitau zona și, din fericire nimeni nu a fost accidentat, după amenajarea fântânii arteziene riscul de accidente crește exponențial.

Zona în care va fi amenajată noua fântână arteziană, spre Sala Polivalentă pe strada Zorilor, face parte din Axa Coroanei.

Aici va fi construită o fântână arteziană în stil medieval, care va avea în mijloc o machetă din bronz ce reprezintă vechea cetate a orașului. Tot aici sunt prevăzute și montarea unor bănci și stâlpi de iluminat în stil vechi, care să pună în valoare frumusețea arhitecturală a orașului, la un pas de prăbuşire sau nu...

2234 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro