Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  27 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Încă trei străzi din Rodna au fost reabilitate și asfaltate!

26/09/2014 08:48:00 Iulia STUPINEAN  
Pe o lungime de 1 km, încă trei străzi din Rodna au fost asfaltate recent din bani de la bugetul local al comunei! Lucrările nu se opresc aici ci continuă în această perioadă cu pietruirea și modernizarea tronsoanelor afectate de ploi vara aceasta, pe o distanță de încă 2 km.

La fel ca și anii trecuți, administrația locală a comunei Rodna a acordat și în 2014 o maximă importanță modernizării infrastructurii stradale, după ce primele investiții în aceast sens au avut loc în 2004 cu asfaltarea străzii care duce spre cimitir.

Potrivit primarului Alexandru Nășcan, în urmă cu două săptămâni au debutat lucrările de asfaltare a încă trei străzi din comună, respectiv Strada Sportului 1, Strada Sportului 2 și o bună parte din Valea Marte, execuția fiind acum aproape de final. Investiția a fost susținută din bani de la bugetul local, fiind alocați anul acesta 750.000 de lei+TVA, bani destinați asfaltării celor trei străzi, împrejmuirii stadionului și modernizării curții interioare a sălii de sport din Rodna.

„Deja a fost făcută asfaltarea acestor străzi pe o lungime de aproximativ 1 km, în proporție de 90%. Mai sunt doar câteva finisaje, dar pe luni încheiem sigur. Ne mai râmân doar ultimele trei străzi din comună, cel mai probabil pentru anul viitor. Și astfel, toată comuna Rodna va fi asfaltată, de la A la Z. Și am reușit asta pentru că la Rodna s-au făcut multe lucrări și din fonduri de pre-aderare. În 2005 am terminat canalizarea iar în 2010-2011 am făcut și extindere la rețelele de canalizare. Iar apoi am asfaltat an de an. În 2008 am avut și un proiect pe Măsura 322 și atunci am asfaltat încă 4 km de drum. Am luat bani din bancă în 2006 pentru a putea face o parte din lucrări și iată că mai avem puțin de plată, pentru că în aprilie 2016 încheiem cu creditul și toată comuna va fi asfaltată. Iar Rodna nu este de loc mică. Sunt peste 30 de străzi și o populație de 7.000 de oameni ”, a declarat primarul comunei Rodna, Alexandru Nășcan.

Tot luni se anunță și debutul pregătirilor pentru începerea lucrărilor de pietruire și modernizare a străzilor afectate de ploi în perioada iunie-iulie anul acesta, fiind programați alți 35.000 de lei de la bugetul propriu al comunei.

„Sincer vă spun că regret acum că trebuie să băgăm acești bani în pietruirea a 2 km de străzi afectate de ploi deși, vă asigur că la final ele vor arata ca-n palmă. Dar peste doi ani iar este nevoie de alocare de sume. De aceea eu am fost mereu pentru reabilitarea și asfaltarea tuturor străzilor din comună, chiar dacă acest lucru nu s-a putut face decât treptat. Și uite că acum, după zece ani trecuți, mai toată comuna este asfaltată”, a conchis primarul Alexandru Nășcan.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro