Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  26 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015În plină modernizare a Spitalului Județean, secțiile ORL și Oftalmologie îi așteaptă pe bistrițeni cu mobilier vechi de decenii și pereți scorojiți

23/06/2015 09:18:33 Bianca SARA  
Secțiile proaspăt modernizate ale Spitalului Județean Bistrița parcă sunt în antiteză cu secțiile care funcționează pe Strada Independenței. Cu mobilier vechi de decenii, cu pereții scorojiți de pe care se desprinde tencuiala și cu faianță lipsă așa sunt așteptați bistrițenii care au treabă la secțiile ORL și Oftalmologie.

Mai multe secții ale Spitalului Județean de Urgență funcționează pe strada Independenței, în clădirile revendicate de Uniunea Comunelor Grănicerești Năsăudene. Clădirile în cauză au peste un secol, iar lucrările de modernizare le-au ocolit în ultimii ani, iar de când sunt în litigiu această variantă a ieșit din discuție.

Printre secțiile care funcționează acolo se numără ORL și Oftalmologia, care, după cum arată pozele trimise de un bistrițean care a ajuns la urgență zilele acestea, îi așteaptă pe bolnavi cu pereți scorojiți de pe care se desprinde tencuiala, cu faianță lipsă și cu mobilier vechi de decenii.

Bistrițenii care ajung la aceste secții vor avea parte de aceste condiții încă cel puțin un an, până când Spitalul Județean de Urgență Bistrița va termina lucrările la pavilionul din clădirea centrală, unde ar urma să funcționeza ORL și Oftalmologia.

Spitalul Județean de Urgență a primit 5 milioane de lei de la Ministerul Sănătății pentru construirea unui bloc operator centralizat și a unor spații medicale. Blocul operator centralizat va cuprinde 8 săli de operații, printre care se va număra și una de oftalmologie și una de ORL.

 

2836 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro