Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  25 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015În memoria celui mai apreciat arbitru de handbal din Bistrița-Năsăud...

05/03/2018 09:05:04 Cristina MILEA  
A fost cel mai titrat și apreciat arbitru al județului și unul dintre cei care a contribuit la înființarea clubului Handsport. A condus jocuri oficiale de la juniori până la seniori, totalizând un număr de aproape 500 de jocuri. Din nefericire, nu a mai apucat să-și vadă împlinit unul dintre visele sale, plecând mult prea devreme dintre noi...

Cea de-a IX-a ediție a întrecerii de handbal mixt „Memorialul Ioan Coroban” va avea loc în 10 și 11 martie, la Sala Polivalentă, acolo unde sportivi ale unor echipe din Cluj-Napoca, Crasna, Baia Mare, Rodna și Bistrița vor cinsti memoria celui care a fost unul dintre cei mai apreciați arbitri ai județului.

Competiția debutează sâmbătă, 10 martie, la ora 9:00 și se desfășoară până la ora 19:00, urmând ca aceasta să continue duminică, între orele 9:00 – 14:00.

Festivitatea de premiere va avea loc duminică, 11 martie, începând cu ora 14:00.

Memorialul „Ioan Coroban” la handbal mixt se organizează în memoria fostului handbalist de performanţă, arbitru şi preşedinte al Colegiului Judeţean de Arbitri BN, competiția fiind organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud, Comisia Judeţeană a Arbitrilor de Handbal Bistriţa-Năsăud şi Asociaţia Judeţeană de Handbal Bistrița-Năsăud.

*****

Ioan Coroban (25 octombrie 1967 – 19 decembrie 2007) a practicat handbalul de la o vârstă fragedă la CSS Bistriţa, pană la terminarea junioratului și s-a îndreptat apoi spre cariera de arbitru, devenind în scurt timp foarte apreciat. A condus meciuri oficiale de la juniori până la seniori – Liga naţională, totalizând aproape 500 de partide.

A înfiinţat împreună cu colegii o echipa de old–boys, iar în anul 2006 a contribuit la înfiinţarea clubului Handsport care urma să se ocupe de creșterea tinerelor speranțe ale handbalului bistrițean. Din nefericire, nu a reușit să vadă finalizată formarea primelor grupe de copii, plecând mult prea devreme dintre noi: în 19 decembrie a trecut poarta veşniciei, la doar 40 de ani.

O perioadă de timp, Liceul cu Program Sportiv și Handsport au cinstit memoria lui Ioan Coroban organizând competiția la nivel de juniori. Întrecerea a fost preluată de Comisia judeţeană a Arbitrilor de handbal din Bistriţa-Năsăud, structură pe care acesta a condus-o timp de mai mulţi ani.

„Competiția este practic un elogiu adus celui mai titrat arbitru de handbal al județului Bistrița-Năsăud și este dedicată celui care a fost IOAN COROBAN, dar și lucrurilor pe care le-a făcut pentru handbal. Îi suntem recunoscători și îi simțim lipsa...”, au precizat organizatorii competiției pe pagina oficială a evenimentului.

4150 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro