Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  40 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015În curând, localnicii de la Poienile Zagrei vor circula pe asfalt!

04/04/2014 11:47:27 Iulia STUPINEAN  
Până la jumătatea lunii mai, localnicii din satul Poienile Zagrei vor circula pe asfalat! Cei aproape 3 km de drum judeţean care străbat localitatea se reabilitează şi modernizează printr-o investiţie susţinută financiar de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud.

La Zagra vor debuta în curând lucrările de asfaltare a Drumului Judeţean 172, care trece prin localitatea Poienile Zagrei, pe o lungime de 2,93 km. Potrivit primarului Dumitru Buşcoiu, acest tronson este deja pregătit pentru turnarea asfaltului, urmând ca investiţia să fie gata pînă la jumătatea lunii mai.

“Localnicii de la Poienile Zagrei sunt foarte bucuroşi de această lucrare şi mulţumesc conducerii Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud pentru demers. Este o investiţie de mult aşteptată la noi”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Zagra, Dumitru Buşcoiu.

Obiectivul privind reabilitarea şi asfaltarea Drumului Judeţean 172 este susţinut financiar de Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, instituţie care a alocat peste 4 milioane lei pentru modernizarea infrastructurii rutiere de pe raza comunei Zagra.

De asemenea, vor fi realizate şi 10 podeţe, acostamente, şanţuri dalate iar drumurile laterale se vor asfalta pe o lungime de 25 m, având acelaşi sistem rutier ca drumul judeţean. Investiţia presupune şi execuţia unui pereu din piatră brută pentru a sprijini terasamentul drumului în această zonă, îngustat de spălările repetate ale apei. Execuţia lucrărilor va fi asigurată de S.C. LDP SA, firma care a câştigat licitaţia.

Concomitent cu aceste lucrări, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud pregăteşte şi documentaţia tehnică pentru un tronson de 9 kilometri de drum, între localităţile Zagra – Poienile Zagrei - Suplai.

5346 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro