Cei doi bistrițeni au ajuns la cuțite după ce au intrat într-o competiție culinară - „Chefi la cuțite” - care începe chiar în această seară la Antena 1, ora 20:30, imediat după Observator. Este pentru prima dată când într-un concurs de gătit se înscriu bistrițeni, chiar trei. Rămâne să vedem dacă le-au și luat chefilor cuțitele!
„Chefi la cuțite” este unul dintre cele mai populare show-uri culinare de televiziune din România, iar surpriza sezonului care începe astăzi la Antena 1 este că pe platourile de filmare au intrat în concurs și bistrițeni. Balerinul Ovidiu Danci a fost invitatul special și a îmbrăcat pentru filmări costumul popular din Țara Năsăudului, cusut de Virginia Linul. Ce și cum știe să gătească Ovidiu Danci urmează să vedem astăzi sau mâine, când vor fi date la Antena 1 filmările din preselecția show-ului tv.
Pasionată de bucătărie și proprietara restaurantului Taverna Dogarilor din Bistrița, Honoria Rațiu, a intrat și ea în competiția „Chefi la cuțite".
„În bucătărie mă simt în largul meu și niciodată nu am avut emoții pentru că gătesc din plăcere, dezinvolt. Totuși, o competiție culinară este altceva. Nu am crezut că pot să trec prin asemenea emoții și încercări în fața bancului de gătit. Ceea ce acasă sau la restaurant fac cu plăcere și detașare, acolo, în limitele impuse de jurați, nu e simplu deloc” - a declarat Honoria Rațiu pentru Bistrițeanul.ro.
Din informațiile noastre în concurs s-a mai înscris încă cineva din Bistrița. Cei care vor să urmărească evoluția celor trei la preselecții și să afle dacă au luat cuțitele juraților și au trecut mai departe în fazele următoare ale concursului trebuie să urmărească show-ul care începe în această seară la Antena 1, ora 20:30, după Observator.