Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  85 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Harlem Fake cu fotbaliştii Gloriei şi handbaliştii CSM!

05/03/2013 13:07:15 Adrian LINCA  
Primele două echipe ale judeţului, cea de fotbal şi cea de handbal, n-au nevoie de o coregrafie specială pentru un Harlem Shake reuşit. E suficient să iasă pe teren şi să joace cum pot ele mai bine. Fac un spectacol la fel de amuzant ca dansul caraghios şi imbecil ce se propagă mai nou peste tot.

Personajele sunt haioase în prima fază, dar mişcările lor, penibile şi repetate obsesiv, oricât de simpatice ar fi, devin monotone şi plictisesc. Aşa încât, nu te poţi uita mai mult de un minut la o borală de-asta de-i zice dans, ca şi la un meci de-al Gloriei sau al băieţilor de la CSM.

Cam asta a fost senzaţia mea la primele două meciuri ale echipei lui Manea. O varză totală, jocuri fără cap şi fără coadă. Un muşuroi de fotbalişti care alergau în toate direcţiile, cu rost şi fără rost. Un fotbal urâââât, urât de tot!

La prima impresie, ai fi zis că nu-i rău, exact ca la Harlem. Puştani de pe la juniori, bistriţeni reîntorşi acasă, plus doi-trei fotbalişti cu un pic de experienţă. Reţetă bunicică pentru o echipă în reconstrucţie. Dar la a doua privire, n-aveai altceva de ales decât să schimbi canalul sau, dacă ai avut proasta inspiraţie să te duci pe stadion, s-o tai cât poţi de repede la o bere.

Nea Nae, cu tot respectul, dar ăsta nu-i fotbal. Ştiiiiu, vremuri grele, n-ai marfă. Totuşi ai rămas pe bancă şi zici că reconstruieşti. Apoi reconstruieşte, mânca-ţi-aş, sau lasă-ne în amarul nostru! Învaţă-i ceva, orice, sau du-te cât vezi cu ochii! Ia-o de la 4 contra 2, de la pas în doi cu schimb de locuri, de la abecedarul fotbalului. Sau arată-le măcar cum să stea în ghete. Chiar aşa, cred că asta ar fi bună de primă lecţie.

Fiindcă jucătorii Gloriei de azi, cu mici excepţii, n-au nici măcar mişcări de fotbalişti. Inima mă doare când scriu astea, dar aşa se vede de pe margine. Păi când mi-l aduc în minte pe Ică Moga de acum 30 de ani şi încerc să-l pun lângă Feher sau Enescu am simptome de preinfarct. Diferenţele sunt şocante, chiar şi în poze dacă îi vezi unul lângă altul. Ţinuta decarului din anii 80, felul ţanţoş în care alerga, fineţea cu care lovea mingea, poate chiar şi zâmbetul pe care îl arunca tribunei, doar astea erau destule ca să te prinzi că-i fotbalist. Dacă aveai şi norocul să-l întâlneşti pe stradă şi să se uite o secundă prin tine, ai fi fost fericit ca după o miuţă alături de Messi. Ăştia erau fotbaliştii Gloriei, o echipă pe care o iubea tot oraşul, fără excepţie. Ştii bine, nea Nae, că şi matale ai fost printre ei.

Destul de Gloria. Acum hai la handbal. Unde penibilul e şi mai mare. Ăia nu au câştigat nici un punct în mai bine de jumătate de campionat. Au luat-o pe cocoaşă rău de tot meci de meci, atenţie, în Liga a doua, adică ultima, că a treia nu există. Colac peste pupăză, au şi-un necaz cu antrenorul, care îşi rupe tendonul în timp ce le arăta lor ceva, la un antrenament. Şi ei ce fac? Harlem Shake în vestiar! Auuuzi, frate, tupeu de handbalist bistriţean al anilor 2013. Avram, Ţărmure şi ăia ce umpleau sala cu Metalul în anii 80 i-ar bate şi-acum de-ar intra pe teren. Jucători de 2 lei, caractere aproape de zero. Să fiu în locul lui Adrian Moldovan, directorul clubului, aş desfiinţa instantaneu această jenă de echipă masculină ce murdăreşte numele CSM-ului.

4196 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro