Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  28 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015HANDBAL: A plecat din Năsăud, iar acum este convocat la naționala de seniori!

27/05/2017 13:08:02 Ana ȘTEFĂNEL  
Viorel Boșca este un tânăr jucător de handbal cu mare potențial. Se pregătește la Academia de Juniori Minaur Baia Mare, iar acum este primul jucător convocat la naționala de seniori. În generația sa joacă multe talente, sportivi plecați tot din zona Năsăudului!

„O speranță pentru handbalul băimărean” - așa îl numește presa pe tânărul sportiv din Năsăud, Viorel Boșca. A început să joace handbal într-o sală din oraș, antrenat de profesorul Viorel Sekeli. În gimnaziu a plecat la Baia Mare unde a continuat să joace handbal în cadrul Academiei de Juniori Minaur Baia Mare.

Acum joacă în campionatul de juniori 1, iar băimărenii de la Academie au reușit o premieră datorită lui Boșca. Au primul jucător convocat în naționala de seniori.

„În perioada 19-21 august, la București va avea loc un cantonament și un curs de pregătire al antrenorilor. Antrenorul echipei naționale, Xavier Pascual Fuertes, a convocat pentru această acțiune 20 de sportivi.

La această acțiune va participa și Viorel Boșca, jucător al Academiei de Handbal Minaur. Viorel devine astfel primul jucător format de Academia de Handbal Minaur convocat la echipa națională de seniori a României”, anunță echipa.

Alături de Viorel Boșca este convocat și un fost coleg de al său - și el plecat din zona Năsăudului și pregătit la Academia de Juniori Minaur Baia Mare.

Dan Vasile este din Salva și a fost descoperit tot de profesorul Sekely. A continuat la Liceul cu Program Sportiv Bistrița unde a fost antrenat de către Vlad Silvian. Acum joacă pentru HC Dobrogea Sud Constanța și este antrenat de unul dintre cei mai buni portari ai României, Rudi Stănescu - președintele clubului. La ultimul campionat european de juniori Dan Vasile a primit titlul de cel mai bun portar.

Salva a dat și un campion balcanic care a urmat același traseu. Antrenat în Năsăud, apoi la Academia de handbal Minaur Baia Mare, Adrian Dedea a devenit cel mai bun pivot în campionatul de juniori 1.

Cei trei colegi de generație, plecați din județul nostru, au șanse să devină stâlpii viitorului lot național de seniori.

Foto: Academia de Juniori Minaur Baia Mare

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro