Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  106 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Gloria a rămas fără aproape toţi titularii din tur! Are un lot de tot râsul!

10/01/2013 15:41:46 SPORTUL BISTRITEAN  
Gloria s-a reunit astăzi pentru prima dată în acest an şi începe pregătirile pentru ultima parte a campionatului. Din păcate, aproape toţi titularii din tur au lipsit de la primul antrenament şi mai mult ca sigur nu se vor mai întoarce la Bistriţa.

Cu excepţia portarului Dolha, lotul pe care Manea şi secunzii lui l-au adunat astăzi este unul sub nivelul ligii 1. Format din jucători care au fost rezerve în prima parte a campionatului şi completat cu fotbalişti din Liga a 4-a, lotul prezentat astăzi are mici şanse să rămână acelaşi până la începerea campionatului.

“Cu aceşti jucători nu putem rezista nici în Divizia B, d-apoi în A. Nu avem nici o şansă de a ne salva cu astfel de jucători”, a declarat Manea, care a recunoscut că nu-I cunoaşte pe mulţi dintre cei veniţi.

“S-a vorbit mult despre implicarea băieţilor mei în formarea echipei de anul trecut. Să ştiţi că ei nu au făcut altceva decât m-au ajutat pe mine. Fără jucătorii pe care i-au adus ei nu ajungeam nici până în acest punct. Dar nu ştiu dacă o să se mai implice”, a declarat Manea.

Cu toate astea, în condiţii de sărăcie cruntă, conducerea clubului face eforturi de a trimite echipa într-un cantonament în Antalya.

“Mi-au promis un turneu în Antalya. Ne vom antrena pe lângă casă, dar poate prindem câteva jocuri în Turcia”, mai spune Manea.

Tehnicianul Gloriei, singurul official care a venit azi în faţa presei la reunirea lotului, s-a arătat foarte dezamăgit de situaţia în care a ajuns clubul, dar nu găseşte vinovaţi pentru asta:

“Nimeni nu e vinovat pentru această situaţie. Pe vremuri mai era un prim secretar care te ajuta. Acum, nu mai e nimeni în preajma tala greu. Pădureanu nu mai poate nici el. Pe vremuri, făcea de toate, aducea pungi de la Năsăud, făcea bani pentru club. A îmbătrânit, nu mai poate. Chiar şi eu m-am umilit de multe ori pe la oamenii cu bani din Bistriţa dar nu mai pot face asta”, zice Manea.

Totuşi, nae Manea spune că va rămâne până în vară şi va încerca să facă tot ce se poate pentru Gloria. “Consider că am făcut mult mai multe decât trebuia să facă un antrenor. M-am implicat foarte tare, am adus bani de pe la prieteni. Îmi respect contractual până la vară, dar pot să şi plec în orice moment dacă se doreşte acest lucru”

Lotul de azi: Curtuiuş, Bota, Oghinciuc, Ionescu, Trestinicu, Feher, Enescu, Traşcă, D. Stan, Ţârcă, Peica, Dolha, Jarda, Canon Au venit: Oltean, Vasile Pop, (ambi FC Maramureş) Avram, Marc, Rus, Ştefoi, Alex Cilean, Sighiartău, Budecan (din Liga a 4-a)

Au plecat: Predescu, Tudose, Braganca, Anton, Peteleu, Cafasso, Reano, Zahiri, Layo, Bratu, Markisio, Romario, Ayza.

4396 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro