Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  26 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Gabi Balint atacă la fel de bine pe Facebook ca și-n fotbal

10/01/2014 13:11:41 Facebook POLICE  
Fostul atacant al Stelei, bistrițeanul Gabi Balint - născut în Sângeorz-Băi, este una dintre cele mai agreabile prezențe pe rețeaua de socializare. Postările sale au umor fin, autoironie și sunt urmărite de nu mai puțin de 3880 de persoane. În plus, gramatica limbii române nu e faultată, ceea ce-i face și mai de apreciat postările. LIKE!

Gabi Balint face parte din generația de aur a fotbalului românesc și dacă până nu demult îi cunoșteam doar trecutul fotbalistic, activitatea de pe rețeaua de socializare Facebook ne dezvăluie un alt Gabi Balint, tot de aur și cu stofă de campion în ale umorului, gramaticii, bunului simț. Așadar, este evident, cu stofa de campion te naști și în orice domeniu ai activa te-ajută să strălucești. Nu de alta, dar dacă ai stofă, ai stofă...

Într-o postare de ieri, Gabi Balint le răspunde fanilor săi:

Multi ma intreaba de ce nu scriu despre fotbal, pe Facebook. Simplu, din doua motive:
1) Despre fotbal vorbesc la Digisport (maine la 18,00, prima emisiune pe 2014)
2) Nu tuturor le place fotbalul dar toti isi doresc sa zambeasca mai mult
Asadar, deci si prin urmare, viata, uneori, e un pamflet si trebuie tratata ca atare.

Majoritatea postărilor sale sunt pline de umor și adună lejer sute de Like-uri și zeci de comentarii:

Ies la sport. Biciclisti, feriti-ma! Stiu ca ma zdranganiti cu soneriile, calxoanele si alti clopotei dar n-am cum sa va aud pentru ca in castile mele doar AC/DC exista. Apropo, daca o vedeti pe Mioara, menajera mea, spuneti-i ca si-a uitat ochelarii!

N-am avut ce face si m-am uitat pe un clasament cu cei mai ravniti burlaci in 2014. Binenteles, nu m-am regasit printre ei si asta m-a pus pe ganduri... Hm, poate ca a trecut vremea burlaciei pentru mine... Pana la ce varsta esti considerat burlac?

Divorteaza Bianca?! Mai, cum trece timpul...

Mancare, mancare, peste tot numai mancare. Mancare in frigider, in congelator, in bucatarie, in sufragerie, pe Facebook, in stomacul meu... Of, cata mancare a ramas dupa sarbatori... Mi-e rau!
Ooo, nuuu!!! Ce credeti ca gasesc pe terasa, la rece? N-ati ghicit! Bautura.
Bautura, bautura, peste tot numai bautura. Bautura in frigider, in congelator, in bucatarie, in sufragerie... Ma ia ameteala cand vad atata bautura ramasa dupa sarbatori. Gata! Nu mai vreau sa vad nimic, sa dispara tot ca m-apuc de sport si dieta...ca o vedeta
Cand deschid usa la dormitooor, ce credeti ca zaresc asteptandu-ma, la caldurica sub paturica, ramasa dupa sarbatori? Bravo, ati ghicit! Pijamaua pe care mi-a adus-o Mos Craciun. Daaa!!!

Am iesit in Herastrau sa mai 'ard', la o tura de lac, niste carnati, sarmale, gustari si alte ciorbe, ramase dupa sarbatori si a dat una cu bicicleta peste mine. Tocmai ma pregateam sa-i zic vreo doua, asa, ca de-nceput de an, cand fiti atenti ce-mi zice, in loc sa-si ceara scuze:
- Am auzit ca vreti un caine!
- What??!!!

An nou, ganduri noi, decizii noi, schimbari in viata personala... A venit momentul sa ma gandesc mai mult la mine, la sufletelul meu. Gata, cu singuratatea! Am si eu o varsta, nu mai pot s-o duc asa, de unul singur. M-am hotarat! O sa-mi iau un caine :))

Vãd cã toatã lumea se uitã la Titanic, in seara asta. Cool! Trimiteți-mi și mie niște gheațã din icebergul ala care l-a lovit, cã am ramas fãrã! Vã dau batiste la schimb

- Draga, ardem si noi niste calorii impreuna?
- Baby, de cand asteptam sa-mi propui...
- Ok. Ne vedem maine la intrarea in Parcul Herastrau si dam o tura de lac ;)

Gabi Balint are foarte mulți prieteni bistrițeni, iar Loredana Salanță (Top Model of the World 2010) este unul dintre prietenii dragi marelui fotbalist.

Iată ce i-a scris Loredana în urmă cu câteva zile, mai precis în 3 ianuarie, când Balint își aniversează ziua de naștere:

Astazi este o zi speciala si asta pentru ca o persoana deosebita si de mare caracter, un prieten cum rar ti-e dat sa ai, isi sarbatoreste ziua de nastere ... Ne-a reprezentat judetul si tara in cel mai frumos mod posibil, scriind istorie. Mai presus de fotbalistul de aur, ramane OMUL de aur, care in zilele noastre, este greu de intalnit ... LA MULTI ANI, Gabi Balint!!! Ma simt onorata ca esti bistritean si ca am un prieten ca si tine!

Și noi suntem la fel de onorați să avem ca model pe Facebook un fotbalist de aur, care nu numai că lovea bine mingea, dar a făcut și școala la timpul potrivit și a învățat gramatica limbii române, iar astăzi postările te fac să-l aplauzi ca în vremurile bune când ataca cu la fel de multă lejeritate în Liga Campionilor.

7110 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro