Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  24 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO/VIDEO-CUMPLIT: Accident dramatic la Susenii Bârgăului: Două persoane și-au pierdut viața! Trei copii au rămas fără părinți!

12/06/2016 03:47:38 Raluca NECHITI  
Accident grav în această dimineață la Susenii Bârgăului unde o familie de tineri și-a pierdut viața. Un adolescent care se afla cu ei în mașină a scăpat ca prin urechile acului după ce mașina a ieșit de pe carosabil, a rupt un parapet și un stâlp de curent și a ajuns, cu roțile în sus în gospodăria unei femei rupând și gardul.

Cumplitul accident s-a petrecut în urmă cu mai puțin de o oră la intrare în Susenii Bârgăului, dinspre Prundu Bârgăului la doar câțiva metri depărtare de podul situat la intrare în Prund.

În mașina implicată în accident se aflau două persoane, un bărbat și o femeie de aproximativ 30 de ani, aflați pe scaunele din față și un adolescent de 16 ani aflat pe bancheta din spate a autoturismului.

Cei trei plecaseră din Prundu Bârgăului și se îndreptau spre Bistrița când șoferul a pierdut controlul volanului, a rupt un parapet și un stâlp de curent, „aterizând" apoi cu roțile în sus, într-un șanț și pe un gard.

Copilul aflat în mașină a reușit să iasă din mormanul de fiare și să sune la 112 pentru a cere ajutor. Trezită de o bubuitură puternică femeia care locuia în casa situată lângă locul accidentului a ieșit și ea din casă, șocată de întâmplare, pentru a ajuta și ea cu ce poate.

Pompierii de la descarcerare ajunși la fața locului au stabilizat mașina care era într-o poziție instabilă și au început să extragă din autoturism cele două victime.

Din păcate, la sosirea echipajelor medicale, atât șoferul cât și pasagerul din dreapta erau decedați. Pompierii au reușit până acum să extragă din autoturismul avariat o singură persoană și lucrează pentru descarcerarea celei de-a doua victime.

Circulația pe Drumul Național 17 Bistrița-Vatra Dornei se desfășoară alternativ, pe un singur sens de mers.

UPDATE: 4.15

În urma groaznicului accident petrecut în Susenii Bârgăului trei copii au rămas fără părinți... Cei doi tineri (bărbatul 33 de ani) lucrau în străinătate și locuiau în Prundu Bârgăului, având împreună două fetițe de 2 și 4 ani, femeia mai având dintr-o relația anterioară o altă copilă de 12 ani. 

Deocamdată nu se știe ce căutau cei trei în mașină și nici unde mergeau, adolescentul de 16 ani aflat pe bancheta din spate fiind vecin de-al celor doi. 

Cei doi tineri care și-au pierdut viața au fost văzuți aseară, în jurul orei 21:00 de tatăl bărbatului care locuia în aceeași curte cu ei.

A două victimă aflată în mașină a fost extrasă de puțin timp de pompierii de la descarcerare care au intervenit cu două autospeciale - una din Prund și o alta din Bistrița. Intervenția a fost una extrem de dificilă din cauza poziției instabile a mașinii pe care au ancorat-o.

Polițiștii spun că accidentul s-a petrecut din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum. „Un șofer care circula pe ruta Suceava - Bistrița, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum a pierdut controlul volanului, a părăsit carosabilul, a rupt un parapet de protecție și s-a răsturnat în curtea unui imobil. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto și a pasagerei aflată pe bancheta din față a autoturismului. În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și pentru vătămare corporală din culpă urmând a se da soluție legală prin Parchet", a declarat insp. Viorel Murariu de la Serviciul Rutier.

Dr. Tiberiu Tudor, medicul de gardă al SMURD, ajuns la locul accidentului spune că cei doi tineri decedaseră pe loc, imediat după impact. Se pare că au suferit un atac de cord după ce mașina a fost străpunsă de curent electric de la stâlpul de susținere electrică pe care l-au rupt la impact. 

Cei de la Electrica au ajuns rapid în zonă și au întrerupt alimentarea cu energie electrică.

UPDATE: 4.40

Intervenția salvatorilor a fost una extrem de dificilă, la fața locului ajungând două echipaje de descarcerare, din care una de descarcerare grea și două autospeciale SMURD. „În urma impactului extrem de violent autoturismul a fost distrus în proporție de 90 la sută. Salvatorii au găsit trei victime, din păcate, două dintre acestea erau decedate. Cele două victime au fost proiectate afară din autoturism și au fost găsite sub mașină și sub stâlpul prăbușit peste autoturism. Pentru a-i putea extrage a fost luată măsura opririi alimentării cu energie electrică, stabilizării autoturismului și îndepărtării unor elemente de caroserie. Tânărul de 16 ani, pasager pe bancheta din spate a ieșit singur din mașină, era conștient și cooperant, dar a suferit numeroase leziuni fiind transportat de Echipajul de Prim Ajutor SMURD la secția de Urgențe a Spitalului Județean", a declarat plt. maj. Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU BN.  

AFLĂ din materialul VIDEO, cât a durat intervenția pompierilor, ce spun medicii ajunși la locul accidentului și ce a descoperit poliția în urma cercetărilor:

 

48915 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro