Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  72 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO/VIDEO: Talentul anului 2013 - primul din România care coase păr și te transformă în... star de cinema!

20/06/2016 13:22:47 Ana ȘTEFĂNEL  
Un tânăr din Năsăud și-a transformat meseria într-un stil de viață. Dedicat, pasionat, îndrăgostit de munca sa și un nonconformist fără pereche, Vlad Nășcuțiu te ajută să fii principala atracție la orice eveniment ai lua parte:

Vlad Nășcuțiu a luat o decizie în anul 2009, o decizie care i-a schimbat viața și care l-a adus în punctul în care este astăzi: unul dintre cei mai buni hairstylists din România și în topul celor mai creativi din breaslă.

Deși a terminat un liceu cu profil sportiv și o facultate în același domeniu, facultate pe care a terminat-o șef de promoție, a renunțat la visul lui de a deveni profesor și, printr-o întâmplare, a urmat un curs de frizerie și coafură. În același an, 2009, Vlad și-a deschis un salon în orașul natal, Năsăud, salon în care lucrează și îndeplinește vise chiar și astăzi.

Odată ce intri în salonul aflat la etajul unu într-o clădire colorată, te pătrunde o stare plăcută de relaxare pentru că în spaţiul de creaţie al lui Vlad totul este... ECO! De la faptul că nu folosește agrafe, ci bețe de lemn, până la pieptenele de lemn cu care tapează părul.

Diplomele obținute de-a lungul anilor la diferite cursuri de coafură, diplome câștigate la concursuri, în frunte cu cea care îl declară talentul anului 2013, obținută în Bologna – Italia, împânzesc pereții salonului frumos aranjat și inspiră încredere pentru toți clienții care îi trec pragul.

Ultima idee trăsnită în materie de coafură, pe care Vlad n-a ezitat să o pună în practică odată ce a descoperit-o, este părul cusut... cu ac și ață! Adică, intri în salonul lui, te așezi pe scaun, lași aburii de aroma therapy să te relaxeze complet și Vlad își pune la dispoziția ta talentul și creativitatea. Partea bună este că această tehnică poate fi aplicată oricărei coafuri: „Orice coafură, doar că te dezvoltă pe partea de creativitate. Tehnica am învăţat-o în Italia la Academie şi am prezentat-o anul acesta la un târg în Bucureşti”.

Coafura, care nu îți îngreunează deloc ținuta şi îţi permite să fii relaxată pe toată durata evenimentului, este una dintre preferatele lui Vlad pentru că absolut totul este eco, lucru pe care el dorește să îl aducă la cunoștința tuturor clientelor și să le îndemne să nu ezite să încerce aceste tehnici mult mai sănătoase pentru părul lor. „Putem fi şi frumoşi, dar şi sănătoşi”, le-a spus Vlad reporterilor Bisitriţeanul.ro, în timp ce aranja buclele şi pregătea părul să fie cusut.

Adică, a explicat stilistul, se poate renunţa foarte uşor la agrafe în favoarea aţei şi a acului, se poate înlocui vopseaua plină de produse chimice cu o vopsea eco care nu deteriorează părul. Lucrul pe care îl repetă mândru şi încrezător este faptul că brandul cu care lucrează îi oferă această posibilitate: de a oferi clientelor produse şi tehnici eco care, din păcate, nu sunt foarte utilizate în saloanele din România. „Am ales varianta asta pentru că e o alternativă, poate să fie o alternativă chiar și în materie de coafură”, a povestit Vlad pentru Bistriţeanul.ro, referindu-se la tehnicile şi produsele eco cu care lucrează.

Vlad nu a stat între pereţii salonului ca să ajungă la nivelul la care este acum. Cursurile din străinătate şi workshopurile la care participă des l-au ajutat să câştige experienţă şi să îşi lărgească orizonturile, iar încrederea clientelor în el este atât de mare încât chiar şi vedete ca Ludmila Bălan şi Alexia Telavustis s-au lăsat cu zâmbetul pe buze pe mâna lui, chiar ele fiind primele pe care Vlad a aplicat tehnica părului cusut în România.

Avantajul lui Vlad este că pasiunea pentru munca sa îl propulsează în carieră şi îl ajută să ţină pasul cu tot ceea ce e nou în materie de hairstyling. Cu toate că este unul dintre cei mai buni stilişti din România, Vlad nu a renunţat la salonul lui din Năsăud şi l-a adus alături de el şi pe Claudiu, un tânăr de 20 de ani care îi calcă pe urme pentru că, aşa cum spuneam, Vlad şi-a dorit mereu să fie profesor doar că, între timp, a schimbat „cursul” pe care îl predă.

Vlad investeşte mereu, atât în cunoştinţele sale, cât şi în dotările salonului. Microcamera, ustensilă pe care, spune Vlad, nici măcar dermatologii nu o au şi placa de păr cu infraroşu care acţionează fără căldură sunt ultimele noutăţi în materie de întreţinere a scalpului şi a părului, iar stilistul nu ezită să achiziţioneze tot ce e mai bun pentru satisfacţia clientelor sale.

Microcamera şi placa cu infraroşu vor fi prezentate în materialele viitoare, alături de tendinţele în materie de coafură şi de noutăţile pe care Vlad le scoate asemenea aşilor din mânecă.

În materialul video poţi să vezi cât de uşor realizează Vlad o coafură cu ajutorul tehnicii inovatoare de coasere a părului:

Coafura from Tv.Bistriteanul.ro on Vimeo.

19486 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro