Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  31 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO/VIDEO: Năsăud - Le-a intrat mizeria în case, dar Aquabis nu dispune de utilajele necesare!

20/03/2018 10:30:53 Ana ȘTEFĂNEL  
Gurile de scurgere pentru pluvial de pe o stradă din Năsăud s-au înfundat, iar toată mizeria a ajuns în casele oamenilor. Disperați, aceștia așteaptă intervenția celor de la Aquabis, însă lucrurile se mișcă foarte greu deoarece aceștia nu dispun de utilaje și lucrează cu o pompă.

Năsăudenii de pe strada Vasile Nașcu sunt disperați de când scurgerile pluviale s-au înfundat și toată mizeria le-a intrat în beciuri și în case. Problema este că, deși muncitorii de la Aquabis sunt în teren, aceștia nu dispun de utilajele necesare.

L-am contactat pe directorul Aquabis, Ion Șandru, pentru a ne explica care este situația: „S-au înfundat gurile de scurgere pentru pluvial. O să meargă mașina și acolo, dar mai avem și alte urgențe. Nu au utilaje, avem o mașină stricată și una funcționează. Avem câteva urgențe în oraș și apoi o să meargă și în Năsăud. Am discutat deja cu domnul viceprimar”.

Până atunci, muncitorii de la Aquabis se chinuie cu o pompă pe care o acționează manual, iar năsăudenii stau cu apa și mizeria în case.

3759 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro