Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  28 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO/VIDEO: Momente emoționante în pauza mare, la „Liviu Rebreanu”

29/11/2017 11:33:20 Ioana BRADEA  
„La mulți ani, România!”, au strigat zeci de prichindei azi, în curtea Colegiului „Liviu Rebreanu” din Bistrița. Îmbrăcați în costume populare, unii dintre ei, și fluturând în aer eșarfe tricolore sau stegulețe – copiii însoțiți de învățătoarele și învățătorii lor au celebrat în avans Ziua Națională a României, elevii fiind liberi joi și vineri.

Toate școlile din oraș au celebrat în avans Ziua Națională a României, mulți dintre elevi și dascăli alegând să poarte ia tradițională astăzi, cu prilejul unor activități școlare și educative care să amintească de semnificația zilei de sărbătoare de vineri.

Cei mai mici elevi ai Colegiului „Liviu Rebreanu” au ieșit în pauza mare în curte, unii dintre ei purtând costum popular, fluturând în aer stegulețe sau eșarfe tricolore. Copiii însoțiți de cadrele didactice au făcut un tur al terenului de sport, intonând cântece patriotice, după care, în aplauzele unor colegi mai mari și sub privirile admirative ale altor profesori – au invadat coridoarele liceului, înveselind atmosfera cu patosul și cântecele lor.

Elevii din învățământul primar au ieșit la ora 10 în curte, au făcut o defilare pe cântece patriotice învățate în ultimele zile, și au ieșit câteva momente chiar emoționante. Ne-am dorit să le trezim cumva spiritul de apartenență și naționalitate, să știe să spună cu sufletul deschis și cu mândrie că sunt români... Pe tot parcursul zilei de azi, de altfel se vor întâmpla o serie de evenimente – catedra de istorie a oganizat o activitate cu elevii claselor 11 și 12, au amenajat panouri informative și dezbateri pe această temă, iar catedra de română a organizat o activitate deosebită, elevii și profesorii au învățat să joace Ciuleandra, vreo nouă clase sunt implicate în momentul acesta...”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro directoarea liceului, profesoara Suzana Gălățan.

4593 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro